Miért kell megsértődni azért, mert nem szeretnék velük menni vásárolni?
Anya és a mostohaapám kitalálták, hogy menjünk ki Bécsbe vásárolgatni, de én nem szeretnék menni.
Minden ilyen "nagybevásárlásnál" az van, hogy a mostohaapám lányának megvesznek mindent, amit kinéz, boltról boltra kísérgetjük egész nap, rám meg szólnak, ha szeretnék valamit és amíg a mostohatestvérem kap 10 ruhát, addig én 2-t (többet vásárol, ez csak példa volt). És nem azért, mert én a drágább üzletekből vásárolnék, az pont ő.
Az utat is végig veszekedjük általában, ahol vásárolnék, olyan boltok itt is vannak (Bershka, Pull&Bear, New Yorker, Pimkie, Stradivarius, Mango, H&M, Zara), ezért nem akarok fél napot kocsiba tölteni.
Szóval nekem ehhez az egész cirkuszhoz nincs kedvem és ezt elmondtam. Most megsértődtek, hogy én minden alól kihúzom magam és hogy miért nem akarok velük menni. De ne az legyen már a családi program, hogy minden boltban állunk egy órát, amíg a mostohatestvérem eldönti, hogy mit vesz meg, mi meg ott állunk, mint valami testőrség (mert egyedül nem engednek el nézelődni, mert a 17-hez közeledve még elvesznék...).
De engem az egész "vásároljunk egész nap, amíg állni bírunk" dolog nem jön be... Szeretek vásárolni, de nem addig, amíg össze nem esek a fáradtságtól.
Ha meg valami nem tetszik nekik, elkezdenek kiabálni velem, akárhol vagyunk. Én meg nem fogok ott cigánykodni a boltok közepén anyámmal, inkább el se megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!