Anyukám nagyon sokat segített nekem a tanulásban, szeretnék neki vásárolni valamit. Ötletek?
Jövő héten lesz egy történelem vizsga, amin szerintem át fogok menni, mert nagyon sokat segített a tanulásban az anyukám, és hatékony is lett.
Szeretném ezt meghálálni neki,mert ő nem olyan, hogy leszarja a gyerekét, hanem foglalkozik vele. Rendszeresen beszélget velem arról, hogy mi bánt,mi a vágyam.
De nem úgy szeretném neki meghálálni, hogy odaállok elé, és megköszönöm, hanem venni szeretnék neki valamit. Mit tanácsoltok, mit vegyek neki?
Köszönöm!
Ui. Hatodikos vagyok, ha ez fontos.
Ez egy normális anyuka aki foglalkozik a gyerekével
Én mint anyuka nem várom el a lányomtól hogy cserébe vásároljon
Nekünk mint szülőknek ez a kötelleségünk hogy támogassuk a gyereket mindenben akar tanulási szempontbol akár azzal hogy szponzoráljuk neki a jogsit
Rajzolj neki valami szépet és rakjátok ki a hűtőre mágnessel
Vagy csináljatok egy anya lánya napot pl körömfestés masszírozás hajfonás en nagyon szeretem ezeket csinálni a lányommal
Jaj, szerintem ilyen bögrét ne, elcsépelt és giccses is. legalábbis szerintem. De van, akiknek tetszik, kedves ajándék, meg minden, de én falra mászok ezektől.
A helyedben én valami olyat vennék, amit szeret, de nem mindig veszi meg magának, pl. vmi csemege vagy kozmetikum.
Saját magamról azt tudom mondani, hogy anyukaként azon hatódnék meg a legjobban, ha a gyerekem a saját szavaival leírná a véleményét, azt, hogy jó anyukának tart engem, és egy szép borítékban, esetleg egy szál virággal átadná.
Ez azért is jó, mert ha majd nem hatodikos leszel, hanem 15-16-17 éves, amikor megőrjíted majd néha anyukádat, akkor előveheti ezt a levelet, elolvassa, és emlékezteti magát, hogy mennyire szeret téged, és te mennyire szereted őt, és rögtön nem is fog olyan súlyosnak tűnni majd a helyzet :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!