16 éves lányom egy jóval idősebb 37 éves férfival kavar, sajna több is van köztük, van valami mód rá, hogy eltiltsuk tőle?
Mikor ez kiderült leültem vele megbeszélni nyugodtan kedvesen. Erre röhögve mondta semmit sem tudok tenni ellene mert jogilag lehet. Itt sem veszekedtem vele nyugodt voltam. Beszéltem a férfival is aki feleségül akarja venni, gyereket szeretne stb. Ebből óriási veszekeds lett azt is felhozta hogy költözzön oda a lányom. A férjem őrjöng.
Éjjel kilógott a férfihoz már rendőrrel akartuk kerestetni, akkor írta ki facebookra jól van a szerelmével lementek a balcsira.
Férjem annyit mondott vagy újra normális lesz vagy kidobja itthonról.
Hazudozik nekünk, bántja a testvérét is. Nem volt ilyen lány, mindent megadtunk neki foglalkoztunk vele.
#18 Ráadásul milyen büszke vagy rá, hogy a saját korosztályodból soha senkinek nem kellesz/kellettél, csak az öreg farkaknak :Đ
Szerencsére van lehetőség bőven: először is a rendőrrel hazahozatni a kiskorút, aztán intézetbe adni ha nem tetszik az otthoni rendszer. Rögtön nem lenne érdekes a vén marhának, ha kicsit "küzdeni" kell a punciért.
Éjszaka is elakart menni ezt meguntuk hajnali. 1kor akart lelépni. Az apja beszigorított net telefon gép laptop mindent elvett szó szerint kitépte a falból a netmodemet, vezetékes telefont.
A házat bezárta teljesen és riasztót bekapcsolta. Most meg rácsot szerel az ablakokra. Szerintem ez már sok de a lányunk az apja bankkártyájáról akart pénzz levenni. Jelenleg ott tartuk iskolában magántanuló lesz, vagy intézetbe megy
"Ráadásul milyen büszke vagy rá, hogy a saját korosztályodból soha senkinek nem kellesz/kellettél, csak az öreg farkaknak :Đ" - nem unalmas ez a "savanyú a szőlő" típusú duma?
(egyébként nem vagyok meleg, hogy bármiféle "farkaknak" keljek...)
Már hogyne lenne mód rá, h eltiltsák. Csak a sok hülye tini azt hiszi sokszor, hogy ő bármit megtehet, hisz ő "már" 16. Innen is látszik milyen sokat hisz magáról ez a neveletlen lányka is, hogy az édesanyja képébe nevet, mikor az normálisan megpróbál vele beszélni és azzal vagdalózik, h ez jogilag így rendben van. Na hát jogilag lehet, h "rendben van", de semmilyen más szempontból nincs!! Ne hogy már meg akarjátok itt magyarázni, mennyire okés, hogy egy 16 éves kiscsaj egy tőle 21 évvel idősebb faszival kavar, aki az apja is lehetne.
Nem vagyok alapjáraton a nagy korkülönbség ellen (egy bizonyos szintig), de itt még a 10 év is rengeteg lenne, nem hogy a 21.
Szülők helyében szépen elvenném a telefont a kisasszonytól, se telefon, se internet, se számítógép és mehet szépen befele a szobájába, ahonnan jó ideig sehova nem mehetne! Majd meglátom akkor is mekkora lenne a szája. Az viszont tuti, hogy mikor beleröhögött az anyja képébe, kapott volna olyan pofont, h hirtelen azt se tudta volna fiú-e vagy lány. Azért mindennek van egy határa! Te vagy a szülő, ő meg a gyerek. Ti diktáltok és nem ő, ezt ideje lenne megtanítani neki is!
A pasival pedig biztos elbeszélgettem volna, hogy ha még egyszer meglátom a lányom közelében, abban nem lesz köszönete.
#22: Nagyon jól tettétek, épp most írtam, h mindent elvennék tőle és a házból sem mehetne ki, míg nem tanulja meg hol a helye!
23, te meg nem vagy normális, hogy még te kérnéd ki magadnak a kérdező idióta lánya helyében!!! B*aszki, kis szaros még és nem elég h 21 évvel idősebb f*aszival kavar, még hajnalok hajnalán akar kiszökni és ki is szökött már nem 1x, ráadásul az apja bankkártyájáról akar kérdezés nélkül pénzt levenni.... Bezzeg mikor az anyja leülne vele normálisan beszélni, a képébe röhög. Neveletlen kis t@kony.
Büszke lehetsz magadra te is, h annyira futotta, hogy 2x olyan idős f@rokkal kezdj ki és ez még nem is elég, még a neten is nekiállsz biztatni tizenéveseket, h nyugodtan csinálják csak, ellenkezzenek a szülőkkel, 2x idős pasasokkal járjanak és szökjenek meg hajnalonként. Gratula!!
"23, te meg nem vagy normális, hogy még te kérnéd ki magadnak a kérdező idióta lánya helyében!!!" - nézd kérlek, hogy egy magát a törvény felett állónak képzelő* tekintélyelvű despota szerint "nem vagyok normális", arra abszolút büszke vagyok.
(*"és azzal vagdalózik, h ez jogilag így rendben van. Na hát jogilag lehet, h "rendben van", de semmilyen más szempontból nincs!!... kapott volna olyan pofont, h hirtelen azt se tudta volna fiú-e vagy lány. Azért mindennek van egy határa! Te vagy a szülő, ő meg a gyerek. Ti diktáltok és nem ő, ezt ideje lenne megtanítani neki is!")
Szánalmas vagy 27-es, tehát akkor ha a szülő nem enged meg valamit a gyerekének, aminek jogi akadálya nem lenne, az már magát törvény felett állónak képzelő tekintélyelvű despota?? :D Ez jó volt, köszi.
Látszik, hogy fingod nincs az egészről, attól hogy még a törvény szerint pl legálisan szexelhet egy 14 évét betöltött kislány is akár 50 évesekkel is, attól ez még nagyon nincs rendben és épp azért van szülő, hogy ezt megtanítsa a gyereknek és nevelje őt!! Számodra újdonság, hogy a szülő a gyerek felett áll és a gyerek aszerint kell viselkedjen, ahogyan a szülő azt elvárja..?! Ő felel a gyerekéért és ő is hozza a szabályokat, nem pedig fordítva! És ez így van jól, épp azt kéne sugallni a mai fiataloknak, h viselkedjenek normálisan a szüleikkel és ne röhögjenek a képükbe, nem pedig a neten buzdítani őket, h micsoda törvény felettinek képzelő személy már az a szülő, aki nem enged meg mindent a gyerekének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!