Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimnek egy bizonyos ok...

A szüleimnek egy bizonyos ok miat már nincs meg a jegygyűrűjük és arra gondoltam veszek nekik karácsonyra. Illik ilyesmit adni a szülőknek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 22:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Én nem örülnék neki.
2018. aug. 13. 07:49
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem illik.

Felejtsd el, mellesleg van 80-100 ezer forintod rá?

2018. aug. 13. 10:02
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Más: én nem hordanám, az is biztos.

Jegygyűrűt a vőlegényemtől-férjemtől kaptam, azt hordom. Ha elveszik, akkor vagy Ő vesz másikat (nem kell ugyanolyan jegyen) helyette, azt viselném, de amit a lányom-fiam ad "jegygyűrű" gyanánt azt biztosan nem.

2018. aug. 13. 10:04
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Az ok a lényeg, hogyan veszett el ( ha egyáltalán elveszett). Mondjuk ha zaciba kellett adniuk és emiatt odalett, nem feltétlen jó ötlet erre emlékeztetni őket. Ha mondjuk egy lakástűzben lett oda, akkor szép és nemes gondolat.
2018. aug. 13. 13:55
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Megveszed aztán majd az is a zaciban köt ki...

Én azt mondom, hogy azon a pénzen vegyél nekik új hűtőt vagy mosógépet vagy valamit ami hasznukra lesz.

2018. aug. 13. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is fura dolog, meg honnan tudod, hogy amit te veszel, az tetszeni fog nekik?
2018. aug. 13. 16:48
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az, hogy "egy bizonyos ok miatt" már nincs meg a jegygyűrűjük, mit takar? Ennek függvénye, hogy vegyél-e nekik.

Nekem és férjemnek sincs, mert sem ő, sem én nem hordunk semmilyen gyűrűt és ennek árát elköltöttük más, olyan dologra, ami fontos(abb) volt a jegygyűrűknél. Esküvő előtt természetesen ezt megbeszéltük és ha most valaki a családunkból éppen ezzel az ötlettel állna elő (gyerekünk nincs), hogy na, veszek nekik mert nincs az ujjukon, mi nem örülnénk neki, mert eleve lefixáltuk, nekünk nem is kell.

Szerintem ez az ő magánügyük, ha akarnak, vesznek egymásnak. Ráadásul az "egy bizonyos okot" ha nem ismered, pláne ne vegyél nekik, mert nem tudhatod, mi is az. Lásd a mi esetünket, nekünk az a bizonyos ok, hogy nem kell nekünk és ezt így beszéltük meg, de!! nem kötöttük más orrára a családban, sem máshol. Mi kettőnk ügye.

2018. aug. 13. 18:29
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2018. aug. 15. 00:38
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
Ritka ostoba egy ötlet.
2018. szept. 6. 09:27
 20/20 anonim válasza:
25%

Simán lehet venni tök szép jeggyűrűket ékszereseknél aranyból 20-30 ezer forintért.

Nem kell 80 000-100 000 forint rá. :)

2019. júl. 30. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!