Miért kérdezik folytamatosan, hogy ki tetszik nekem? 18/F
Figyelt kérdés
Ha említek egy lányt az osztályból,rögtön kérdezik,hogy jól néz e ki meg tetszik nekem...és már nagyon unom.2018. aug. 12. 12:33
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy kétségeik támadtak a nemi identitásoddal kapcsolatban.
3/9 anonim válasza:
mondd az hogy a gyuri/laci stb tetszik (jól le lesznek sokkolva :D)
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy tényleg meleg vagyok :(
2018. aug. 12. 20:29
5/9 kovpet válasza:
Ezt nyilván sejtik. Ha amúgy jóban vagytok, akkor lehet, el kellene mondanod nekik.
7/9 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson elmondani itthon jobb hallgatni errol és élni befelé max akkor szabad ha totálisan leváltál roluk addig legyen alibi lány persze lehet párod titokban.
8/9 anonim válasza:
Ne titkold, szerintem mondd el nekik most(később csak nehezebb lenne). Úgyis tudják, és biztosan szeretnek így is.
9/9 anonim válasza:
Milyenek a szüleid? Mennyire elfogadóak a melegekkel szemben? Mert ha homofóbok és utálják a melegeket, akkor ne mondd el, amíg otthon laksz. Esetleg puhatolózhatsz náluk, hogy kiderítsd, hogy reagálnának.
Megmondhatod, hogy "most nem tetszik senki", "hagyjatok ezzel, majd ha lesz valakim, bemutatom és elmondom nektek". Mondd meg, hogy nem vagy minden lányba szerelmes, akiről mesélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!