Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi azt anyám, hogy...

Miért hiszi azt anyám, hogy nekem valami csak azért tetszik, mert neki nem? 16l

Figyelt kérdés

Bármikor mutatok neki valamit, ami nekem tetszik, ő elkezd vitatkozni, hogy neki nem és biztos csak azért szeretem.

Mindegy, hogy valami stílusról van szó, vagy egy zenéről, vagy tényleg bármiről, biztos azért gondolok valamit úgy, ahogy mert ő az ellenkezőjét gondolja.

2018. júl. 27. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá, ezért ne vitatkozz vele, néha amit mond vagy mutat zenét mond azt neki milyen jó és kész nem érdemes ezen annyit vitatkozni.
2018. júl. 27. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
:D ugyan ez itt is csak nekem azt is mondja hogy állandóan csak azért is ellent mondok neki ,mondjuk nem is hagyott sokáig érvényesülni . Szerintem se foglalkozz vele sokat én úgy vettem észre minden családban , hogy ezek a dilemmák mindenhol megjelennek idővel ő is enged mikor látja hogy már nem tud sehogyse változtatni rajtad .
2018. júl. 27. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a szitu, főleg régebben volt ez. Utáltam a szutyok műsorokat adó TV2-t, erre mindig azzal jött, hogy "biztos csak azért, mert a kis hülye barátnőcskéd is utálja". Mintha nekem nem is lehetne saját véleményem...a hab a tortán az volt, hogy ez az akkori barátnőm imádta a csatornát, persze amikor ezt mondtam, anyám meg se hallotta. Hülye támadásokkal felesleges vitatkozni, mivel nincsenek normális érvei a támadónak, ezért az az egyetlen eszköze, hogy habzó szájjal vádaskodik folyamatosan és semmilyen épeszű magyarázatot, ellenérvet nem hajlandó meghallani.
2018. júl. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!