Érthető, ha a páromnak nem tetszik az, h a gyerekem apja
keresi a 4 éves lányát telefonon napi szinten?
Figyelt kérdés
Beszéltem ma 2 perc 40 másodpercet a volt párommal, h minden rendben van e a kislányunkkal. Fel akart öltözni a párom, h ő elmegy, ki akarta venni a telefont a kezemből, ideges lett h én ne beszéljek meg vele ilyeneket. Mi a véleményetek erről? Én nem beszélek napi szinten az exxel, viszont ő hív napi szinten de egyből adom a lányom kezébe. Egyébként külföldón dolgozik. Havonta látják egymást.
Szerintem még most hagyd el,az apának joga van a kapcsolatartáshoz,és az h kiveszi a kezedből a telót 2 percért, csak a kezdet.. Normális férfi nem igy viselkedik..
2018. márc. 25. 21:28
2/47 anonim válasza:
Nem, nem volt az
2018. márc. 25. 21:28
3/47 anonim válasza:
Nem.
Érthetőnek érthető, ha kikutatjátok az okát, de nem adekvát viselkedés.
2018. márc. 25. 21:29
4/47 anonim válasza:
Nem normális és nem érthető
2018. márc. 25. 21:32
5/47 anonim válasza:
Egy nyomorék a párod, 4 éves gyerekre féltékeny...
2018. márc. 25. 21:32
6/47 anonim válasza:
Egyáltalán nem,a párod féltékeny,amivel késöbb még több gondod lesz! Én a helyedbe azonnal lapátra tenném,egy ilyen önbizalomhiányos ember mellett nem valami kellemes élni,majd rájössz.
2018. márc. 25. 21:33
7/47 anonim válasza:
Nem normális viselkedés részéről.
2018. márc. 25. 21:33
8/47 anonim válasza:
Ez később még rosszabb lesz, mi lesz mikor viszed vagy jön a gyerekért az exed, akklr talàlkoztok is. Majd leüt? Én hagynám. A gyerek az első. Férfi így nem viselkedik
2018. márc. 25. 21:50
9/47 anonim válasza:
Egyáltalán nem érthető. Tök normális, hogy a volt párod naponta szeretne beszélni a kislánnyal. És ez a kislánynak is jó.
Ha az új párod ezt nem érti meg, akkor nem normális.
Ha már ezen így kiakad és ilyen műsort rendez, akkor lesz még durvább is. Én is most hagynám abba ezt a kapcsolatot.
2018. márc. 25. 22:00
10/47 A kérdező kommentje:
Azóta is a szobában duzzog. Még azt is a fejemhez vágta h költözzünk el :( sajnos amúgy is nehézkésen megy ez a kapcsolat. Szeretjük egymást, de nem tudunk együtt élni. Nekem a lányom az első mindenben. Ő az a tipikus "hazajövök a melóból lefekszik, teló a kézbe, sör, energiaital vagy foci."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!