Érthető, ha a páromnak nem tetszik az, h a gyerekem apja keresi a 4 éves lányát telefonon napi szinten?
Beszéltem ma 2 perc 40 másodpercet a volt párommal, h minden rendben van e a kislányunkkal. Fel akart öltözni a párom, h ő elmegy, ki akarta venni a telefont a kezemből, ideges lett h én ne beszéljek meg vele ilyeneket. Mi a véleményetek erről? Én nem beszélek napi szinten az exxel, viszont ő hív napi szinten de egyből adom a lányom kezébe. Egyébként külföldón dolgozik. Havonta látják egymást.
Érthető volt a párom kiakadása?
Nagyin örülök a döntésednek! Szívből kérlek, hogy ne bizonytalanondj el, ne sajnáld meg ezt az embert. Nem a Te felelősséged az ő lelkivilágát ápolnod. (Kis motiváció: csak gondolj bele, vajon ő hányszor sajnált téged a helyzeted miatt? Hányszor volt veled együttérző, amikor a legnagyobb szükséged lett volna rá?)
Ne legyen soha lelkiismeret furdalásod. Még ha kezdetben nehéz is lesz, ez azért van, mert tiszta jellemed van. A valódi boldogság kezdetben méregnek tűnhet, s majd fokozatodan válik nektárrá. Légy türelmes, bocsáss meg magadnak és éld tovább az életed a lányoddal. Megérdemlitek a nyugalmat! <3
Ez elfogadhatatlan. Az apanak joga van a gyerekhez, ahogy a gyereknek is az apahoz. Ha keptelen elfogadni hogy allando szinten jelen van egy ferfi a gyereked reven az eletedben (pontosabban az o eleteben ugye), akkor ne kezdjen gyerekes novel.
Az ugyanis NEM az o gyereke, es soha nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!