Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érthető, ha a páromnak nem...

Érthető, ha a páromnak nem tetszik az, h a gyerekem apja keresi a 4 éves lányát telefonon napi szinten?

Figyelt kérdés

Beszéltem ma 2 perc 40 másodpercet a volt párommal, h minden rendben van e a kislányunkkal. Fel akart öltözni a párom, h ő elmegy, ki akarta venni a telefont a kezemből, ideges lett h én ne beszéljek meg vele ilyeneket. Mi a véleményetek erről? Én nem beszélek napi szinten az exxel, viszont ő hív napi szinten de egyből adom a lányom kezébe. Egyébként külföldón dolgozik. Havonta látják egymást.

Érthető volt a párom kiakadása?

2018. márc. 25. 21:26
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Sokszor összepakoltam már, de ő nem engedte h elmenjünk.
2018. márc. 26. 10:41
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

A párod egy infantilis idióta, aki annyira beképzelt, hogy egy 4 éves kisgyerekre féltékeny. Az apának ugyanúgy joga van a gyerekhez.

Bocs, de ha te tönkre akarod tenni az életed egy ekkora gyerekes taplóval, az csak téged minősít. Ha van eszed, kidobod a francba, mert ez később csak rosszabb lesz.

2018. márc. 26. 11:27
 33/47 anonim ***** válasza:
84%

Mi az, hogy nem engedte?

Nekem van anyám, apám, vőlegényem, nagyszüleim, nagynéném, de felnőtt ember vagyok, és olyan nincs, hogy valaki nekem nem enged meg valamit.

Ha agresszív - azt már tudod, ennek megfelelően kell lépni.

Ha nincs hova menned - már időben el kellett volna készülni a tervednek, hogy merre tovább (nem tudom, hogy írtad-e, hol laktok, nem olvastam a válaszokat)

Ha viszont elviseled ezeket, és megállít, csak mert nem engedi, akkor meg viseld tovább. Édesanyámat egyszer az akkori párja a földre szorította, fenyegette, fizikailag nem engedte... ezt egyetlen egyszer csinálta meg (pedig rendőr volt a pasas, tehát lehetett volna azzal kifogáskodni, hogy jaj, nem lépek, szegény én, rendőr az, megoldják egymás között), anyám úgy kidobta, hogy csak pislogott. Szólt férfi ismerőseinek is, hogy segítsenek. Egyszer az expárom megpofozott. Többet nem látott, illetve akkora pofonnak lett tulajdonosa, hogy nem tette helyre. Nem, nem és nem tudom elfogadni, ha valakiben ennyi önbecsülés és erő nincs. Az ne panaszkodjon. Ha senki nincs, aki segítene, akkor hivatalos szervekhez kell fordulni, bár az is beszédes számomra, ha egy olyan ismerős sincs, aki ilyen helyzetben segítene.

2018. márc. 26. 11:28
 34/47 anonim ***** válasza:
93%

Nálatok se ma kezdődőtt a probléma...

[link]

Itt kérj segitséget,mielőbb.

SEGÉLYVONAL BÁNTALMAZOTT NŐKNEK ÉS GYEREKEKNEK

06-80-505-101 MINDEN HÉTKÖZNAP ESTE (SZERDA SZÜNNAP) 18 ÉS 22 ÓRA KÖZÖTT

SEGÉLYVONAL SZEXUÁLIS ERŐSZAK TÚLÉLŐINEK

06-30-982-5469 PÉNTEKENKÉNT 10-14 ÓRÁIG

Nem enged elmenniből jön a bántalmazás is majd.. Ezért nem kell összejönni alkoholistákkal, agressziv egyedekkel csak h legyen valakink,a minőség is fontos kéne h legyen.

2018. márc. 26. 13:55
 35/47 Költőnő? ***** válasza:
79%

Mi az h nem engedi... Gondolom vannak hímnemű családtagok, barátok. Összepakolsz, szólsz nekik, h ha ez a tulok keménykedne, legyen segítséged.

Neked nem a gyereked az első, mert ha ő lenne; nem itt kérdezgetnél, meg írnád az átlátszó kifogásaid.

A valóság az, h gyenge vagy, gyáva és önző. Amivel mondjuk nem lenne baj, ha csak a saját életeddel szórakoznál. De nem így van.

2018. márc. 26. 14:37
 36/47 anonim ***** válasza:
35%
Na innentől kezdve gyanús, h kamu kérdés. Mi az, hogy nem engedte? Ilyen a világon nincs.
2018. márc. 26. 15:02
 37/47 anonim ***** válasza:
91%
Látod, a párodnak nem a gyereked érdeke a fontos :( Legalább a gyermeked szeresd, ha már magadat nem tudod :(
2018. márc. 26. 15:04
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem érthető. Egy önző, hisztis kisfiú. Nem való neki felnőtt párkapcsolat. Megérthetné, hogy a lányod az exed GYEREKE, és az exed csak JÓ APA AKAR LENNI.
2018. márc. 26. 17:42
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem engedte? :D

Ne nevettess kérlek.

Jár dolgozni? Csodás. Összepakolsz és amikor nincs otthon lelépsz a gyerekkel és minden cuccoddal.

Van egy gyereked, hát bmeg ne legyél életképtelen!

2018. márc. 26. 18:13
 40/47 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom lakás kulcsod van,na ahogy irja az utolsó,cuccolj össze és tipli,mig dolgozik.. Vagy ha nem enged,akkor rendőrség..
2018. márc. 26. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!