Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érthető, ha a páromnak nem...

Érthető, ha a páromnak nem tetszik az, h a gyerekem apja keresi a 4 éves lányát telefonon napi szinten?

Figyelt kérdés

Beszéltem ma 2 perc 40 másodpercet a volt párommal, h minden rendben van e a kislányunkkal. Fel akart öltözni a párom, h ő elmegy, ki akarta venni a telefont a kezemből, ideges lett h én ne beszéljek meg vele ilyeneket. Mi a véleményetek erről? Én nem beszélek napi szinten az exxel, viszont ő hív napi szinten de egyből adom a lányom kezébe. Egyébként külföldón dolgozik. Havonta látják egymást.

Érthető volt a párom kiakadása?

2018. márc. 25. 21:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Birtokolni akar, menekülj!
2018. márc. 25. 22:54
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normális! Te csinálnál ilyet vele fordított esetben? Szerintem eszedbe se jutna. Akkor mért engeded, hogy ő így viselkedjen veled?
2018. márc. 25. 23:09
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szereted, ha ő képtelen elfogadni, hogy bizony a lányotok egy örök kapocs lesz közted és a volt párod között. Hagyd ott, mert ez csak rosszabb lesz, jobb sosem. Megpróbálta kivenni a telefont a kezedből? Hát szerintem addig lenne keze. Örülj neki, hogy a gyerek apja törődik a kislányotokkal, az új pasit pedig rakd ki. Ha azt mondja, hogy költözzetek el, akkor pakolj és menekülj. Ha most hozzád vágja ezt, tudod hányszor fogod még megkapni?
2018. márc. 25. 23:41
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy normális. Először csak az ex, aztán meg hogy te hol voltál és miért akkor értél haza....

Ez így működik.

2018. márc. 26. 07:20
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
hát persze, hogy hiányzik neki a gyereke..azért hívja.. szerintem minden percben rá gondol a kis kincsére.. ráadásul nem 2 utcával arrébb lakik, hogy bármikor megölelgesse. gondolj arra, ha te dolgoznál kűlföldön.... a jelenlegi párodról: ilyen hülyét minden sarkon találsz!!!
2018. márc. 26. 08:16
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy együtt egy ekkora bunkoval? Hmmm? Én a második hazaesikk és szrik ránkre kidobtam volna. Föleg h duzzog is, meg piál.

Ennyire ne legyél kapcsolatfüggö

2018. márc. 26. 09:14
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Buta, féltékeny, irányításmániás proli lehet... Hagyd ott!
2018. márc. 26. 09:21
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj,nem tudom hány éves vagy,és hogy jött a kérdés?!

Felnőtt embernek gondolnálak,hisz gyereked van (bár az se jelent semmit),mot komolyan egy ilyen duzzógó féltékeny b@arommal akarsz maradni,aki azért cirkuszol mert a gyereked apja kiváncsi a gyerekére?!

Menekülj, hosszú ávon nem lesz jó vége!

2018. márc. 26. 09:36
 29/47 anonim ***** válasza:
66%

De persze, MI írhatunk bármit, TE úgysem fogod kidobni, mert NÉHa meg tud dugni - ezek szerint nem olyan rosszul... szomorú, téged nem, de a lányodat nagyon sajnálom.

Felnőtt lesz, ő is ugyanilyen ostoba, kapcsolatfüggő lesz, mint te, egy szr férjjel, mert ezt látja tőled.

2018. márc. 26. 10:22
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem érthető.

Ő a gyerek apja, és ahogy nő a gyerek, neked is többet kell majd vele beszélned, meg miért ne beszélhetnél vele? Sokkal jobb, mintha nem engednéd hogy beszéljen a gyerekkel és utálkoznátok.

Párod meg gyerekes, ha nem tudja ezt kezelni, keressen gyerektelen nőt.

2018. márc. 26. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!