Érthető, ha a páromnak nem tetszik az, h a gyerekem apja keresi a 4 éves lányát telefonon napi szinten?
Beszéltem ma 2 perc 40 másodpercet a volt párommal, h minden rendben van e a kislányunkkal. Fel akart öltözni a párom, h ő elmegy, ki akarta venni a telefont a kezemből, ideges lett h én ne beszéljek meg vele ilyeneket. Mi a véleményetek erről? Én nem beszélek napi szinten az exxel, viszont ő hív napi szinten de egyből adom a lányom kezébe. Egyébként külföldón dolgozik. Havonta látják egymást.
Érthető volt a párom kiakadása?
Most őszinte kérdés magadhoz,szerinted ez normális viselkedés?
Bennem az is megfogalmazódott, hogy mennyire normális az hogy ilyen kérdést tettél fel, hogy egyáltalán ez kérdés neked.
Én is elváltam, egyedül nevelem a gyerekeket, nem áll szándékomban férfit hozni a házhoz, de ha később mégis, az első hasonló megmoccanásnál mehetne a levesbe, az ilyennek van előjele, már az elején is, tiszteld magad, a gyereket , az anyai mivoltod, és nem kell mindenáron valaki csak hogy ne legyél egyedül és konnyebb és ne kelljen egyedül helytállni a gyerek, a meló és a háztartás hármasában. Megéri meghúzni a határokat.
dehogyis érthető. primitív tapló.
minek vagy vele egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!