Hogyan jelenik meg az intimitás azoknál a szülőknél, akik együtt alszanak gyermekükkel?
A világért se akarok senkit se megbántani, de azok a szülők, akik együtt vagy egy szobában alszanak a gyermekükkel, hogyan oldják meg a szexet?
Nyilván most azokra gondolok, akik egyébként megtehetnék, hogy külön szobát rendeznek be a gyereknek, de egyéb okok miatt mégis a gyermekükkel alszanak.
Velünk alszik mert így kényelmes.Amig nem született meg addig azt mondtam max reggel jöhet át az agyunkba, gyönyörű gyerrkszobát csináltunk, k.draga matraca van a kiságyba megdrágább légzésfigyelővel,zenélő forgó stb. De ott nem aludt fél órát csak egyben.Köztünk csak egyszer ébreszt szopizni,hozzánkbújik,alszik.Nem fekszünk rá 😀
Szexelni eddig se csak a hálóban szexeltünk,és most se ejjel szoktunk,akkor alszunk.Délutáni alvása hétköznap pont beleesik abba amikor férjem hazaér,nappaliban kényelmes a kanapé agy gardróbszobában-igen,nagy a ház,nem egy szobába szültem- is van heverő, hétvégén is van több alvása,simán lehet.
Amig probáltuk külön altatni olyab fáradt voltam hogy nem jutott erő a szexre...
Nem, nem fekszünk rà. Ilyen akkor van, amikor ittas, drogos, vagy benyugtatózott szülő van egy ágyban a gyerekkel. Gondolj bele, hányan alszanak kutyával, macskával. Soha, egyet se nyomtak agyon.
Az apákban is benne van az ösztön, de az anyákban még jobban. Azért én aludtam középen, amíg pici volt. Direkt keményebb a matrac, nincs nagypárna, külön hálózsákba teszem, nem együtt takarózunk. Így nem lehet más gond sem.
Most 14 kilós a kis tank, ő szokott rajtunk feküdni. Külön alvó póz: hanyatt szétdobott karok-lábak, láb apán, kéz a hajamban.
10 évesen nem fog ő se köztünk aludni, ahogy a tesói se. Nem kell szoktatni, megmondod, hogy mától ott alszik a saját ágyban, mert már ilyen nagy. Elalszik, aztán ott marad reggelig.
Kiszoktatni, beszoktatni, egyedül alváshoz szoktatni, nem alszik este, órákig kell altatni, este felriad, stb: ezek olyan problémák, amikről csak olvasni szoktam, de nem tapasztaltam. Három gyerekkel biztos csak szerencse. ;)
Én nem tudok aludni, ha köztünk van a gyerek, főleg ha mindkettő.
Kialvatlan maradok. Piszkálja a hajam, amire felébredek. Lefekszik a lábamhoz, akkor meg arra ébredek, hogy nem tudom kinyújtani a lábam. Túlságosan felfűtjük a szobát és mindenkinek melege van.
Szóval nálunk a nagy ágyban alszanak el, azután mindenkit viszünk a saját ágyába.
Így az esti ágyban hempergés apával könnyen megoldható.
Nem 1 db szobából áll a ház és nem csak ágyban fekve lehet szexelni.
A többi dolog meg hogy összebújva alvás stb meg gyerek nélkül sem lenne és nem is volt soha, mert utálom, ha bárki hozzám ér alvás közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!