Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék hogy megmaradjon...

Mit tehetnék hogy megmaradjon a családi béke, de a férfival is együtt tudjak lenni akit az édesanyám gyűlöl?

Figyelt kérdés

Huszonéves egyetemista lány vagyok, és elkezdtem ismerkedni egy negyven körüli férfival. Amióta több időt töltünk együtt és kezdtem megkedvelni elmondtam anyukámnak, aki azon kívül hogy hallani sem akar az egészről a kora miatt, rendszeresen csúnyán beszél róla, szörnyűségeket mond, annak ellenére hogy nem ismeri (értelmiségi és egyedülláló emberről van szó-csak hogy kizárjuk a bűnöző és/vagy családos kategóriát:)

Ezzel a problémával meg is tudok bírkózni.

A legnagyobb gondom hogy anyagilag függök a szüleimtől. Mióta tudja édesanyám azt mondta hogy felejtsem el hogy támogatni fog amikor vele találkozom. Spórolt pénzből eddig megoldottam, most pedig elkezdtem dolgozni. Így lesz egy-egy randira és kirándulásra valóm, de arra nem hogy egy szobát vagy lakást béreljek.

A barátom pedig gyakran felajánlja hogy aludjak nála bármikor, mert ő abban a városban lakik ahol én dolgozom. Az itthoni hangulat miatt is, és mert szeretünk együtt lenni, egyre többet vagyok ott, és mondta hogy ő azt se bánja ha 7 napból 7et lennék ott.

És itt kezdődik a probléma,mert a barátommal sem szeretném elsietni a dolgot, hiszen ki tudja mi lesz a vége, és ennyi idő után még korainak tartom hogy 7 napból akár 5ot ott legyek, viszont miután lassan ki vagyk tagadva nem igazán szeretek haza menni.

2 félelmem van: ha otthon maradok nem fogom bírni idegileg, és nem szeretném hogy a barátomon csattanjon az ostor, mert nagyon kedvelem. Ha hozzá költözöm és bármennyi idő után vége lesz a kapcsolatnak akkor nem szivesen fogadnának újra otthon.

Annak örülnék ha a legjobban ha elfogadná a családom és folytatódhatna mindrgy úgy ahogy egyik, viszont néha azt érzem bele vagyok kényszerítve egy helyzetbe, mintha döntemem kéne kit választok.

Tudom a saját lábamra kell állnom, ez a cél, de ahhoz meg idő kell.

Ti hogy döntenétek?

2018. júl. 26. 01:46
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az elso megoldas talan a bemutatas lenne hogy nem is olyan szornyu a parod es hatha latja anyukad is.. mondjuk egy vacsorazas koben ilyesmi a masik meg lehet normalisan lekene ulni beszelni hogy ez meg nem hazassag, de jol erzed magad vele es hagyjak hogy elvezd ezt es eld az eleted ezen modjat szerintem.
2018. júl. 26. 02:23
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Pár éve ugyanebben a cipőben jártam. A helyzet csak akkor változott, mikor teljesen leváltam otthonról. Elköltöztem, a magam ura lettem, és ami még nagyon fontos, hogy látták, hogy a szerelmünk minden nehézség ellenére töretlen. Sok évbe telt, de mára nyoma sincs a kezdeti ellenszenvnek. Ismeretlenül is kívánom nektek a legjobbakat :*
2018. júl. 26. 02:29
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Azt tehetnéd, hogy nem csak eljátszod a felnőttet, hanem felnőtté is válsz. Azaz megkeresed magad a pénzt, nem azt várod, hogy az anyád vagy a pasasod tartson el.

Anyád nyilván csak félt téged. Ő nyilván tisztában van vele, hogy miféle férfi lehet az, aki csak egy önálló egzisztenciával nem rendelkező, tapasztalatlan egyetemista kiscsajt tud ágyba vinni.

Döntsd el, megéri-e egy farok miatt összeveszni a családoddal. Mert ha egyszer vége lesz (amire megvan az esély, hiszen ha a zsenge pipihúst kedveli, pár év és kinövöd az érdeklődési körét), elég gáz lesz elismerni, hogy anyád megmondta.

2018. júl. 26. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Kicsit bipoláris zavar szagot érzek a levegőben...
2018. júl. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!