Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan jelenik meg az intimitá...

Hogyan jelenik meg az intimitás azoknál a szülőknél, akik együtt alszanak gyermekükkel?

Figyelt kérdés

A világért se akarok senkit se megbántani, de azok a szülők, akik együtt vagy egy szobában alszanak a gyermekükkel, hogyan oldják meg a szexet?

Nyilván most azokra gondolok, akik egyébként megtehetnék, hogy külön szobát rendeznek be a gyereknek, de egyéb okok miatt mégis a gyermekükkel alszanak.

2018. aug. 6. 01:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%

Még szoptatom a legkisebbet, ő a harmadik. Nekünk az együtt alvás remekült bevált mindegyiknél. Fürdetés után egy kis szopizás, egy kis popó simi, és alszik. Mi is. Eddig két este volt akkora baj, hogy este sétálni kellett vele, pedig már 1,5 éves. Nincs jobb érzés, mint érezni a kis illatos, meleg testét mellettem. Bár egy ideje apához bújva alszik el (apa elolvad), és csak akkor kukacol hozzám, mikor jön a menetrend szerinti hajnal kettes szopizás.

Ami nagyon fontos: a férjemmel közös döntés, hogy így alszunk, ő is élvezi. Nem dünnyög miatta, nem szorul ki a kanapéra. Sokszor én vagyok középen, egy fiú jobbról, egy balról, tehát az összebújva alvás is megoldható.

Az intimitás: nem csak este, nem csak ágyban lehet. Nálunk az a "szokott hely" hogy kimegyünk a nappaliba a kanapéra. De nem csak ott: a konyhában, a fürdőben, a kocsiban, a kertben, este meg pl. a medencében kezdtünk egy kis tipitapiba, aztán gyorsan betámadtuk a napozóàgyat. Ablak nyitva, az udvaron is halljuk, ha megébred. De tudjuk, hogy elalvás után mikor alszik olyan mélyen, hogy el lehet mászkálni mellőle.

Mikor? Tudod, egy kisbaba elég sokat alszik. A nagyobb tesók miatt már jobban kell logisztikázni. Ilyenkor öröm, hogy a nagy korkülönbség hívei vagyunk: adunk egy ezrest a vihogó 14 évesnek, betesszük a kiskópét a babakocsiba, és elmennek enni egy-egy jégkrémet. ;) Az legalább 20 perc.

De ha a férjem fél órával előbb kel, akkor is van idő egy kis hancúrra.

Intimitás egyébként mindig, mindenhol lehetséges, hisz ez nem csak szexet jelent. Egy-egy ölelés, csók, nyakra puszi, cirógatás, kézen fogva sétálás, stb. Szerintem kimondottan jó, hogy látják a gyerekek. Persze, nem előttünk kezdünk vadul smárolni, a tescoban sorba állás közben. De egy szájra puszi belefér. Ők is örülnek, hogy anya és apa szereti egymást.

2018. aug. 6. 09:04
 12/28 anonim ***** válasza:
40%
Mi ott kezdtük, hogy 1 szobásba nem vállaltunk gyereket. Uramisten..
2018. aug. 6. 09:28
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem 3 variáció létezik:

- megoldják máshol

- csinálják, amikor a gyerek elaludt (vagy azt gondolják, hogy alszik)

- nem szexelnek (ilyen is sok van)

2018. aug. 6. 09:31
 14/28 anonim ***** válasza:
38%

11. vagyok

Anyámon kívül senki se tudja, hogy együtt alszunk a babával, pont az ítélkezés miatt. 4 szobás családi házunk van, a legkisebbnek is van saját. Egyelőre ott játszik, szereti. Idővel ő is szépen át lesz költöztetve, nem fog iskolás korában is köztünk aludni.

Aki szerint csak ágyban, este 20 és 21 között lehet szexelni, annak sokkal unalmasabb a nemi élete, mint a babàval alvó szülőknek. ;) Mi kamasz korunk óta tudjuk, hogy dugni bárhol lehet, bármikor.

2018. aug. 6. 09:38
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ mindenkinek. Micsoda frappáns megoldások :D
2018. aug. 6. 10:10
 16/28 A kérdező kommentje:
# 14 Na hát ez meg a másik amit nem tudok elképzelni. Ne féltek, hogy éjjel ráfordultok?
2018. aug. 6. 10:20
 17/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem ítélem el azokat, akik a gyerekkel alszanak, de mostohaöcsém példájából kiindulva KIZÁRT volt, hogy beszoktassam a hálóba a miénket.

Ő még 10! évesen is anyjával aludt - éljen a majomszeretet - apám meg a kanapén.

Na, EZ szánalmas, de én nem is tudnék úgy aludni hogy ott a gyerek mellettem, mert mi lesz, ha ráfekszek, stb. A külön ágy meg olyan, hogy akkor inkább felkelek és átsétálok egy szobával arrébb, ha felébredt, és nem kell majd "szoktatgatni" 2-3 évesen küön szobába.

2018. aug. 6. 10:22
 18/28 anonim ***** válasza:
56%

Mi is megtehetnénk hogy külön szobája legyen. Most másfél éves, imádom hogy velem alszik, a nagy ágyon. A legjobb érzés hajnalban arra ébredni hogy ő félálmában engem keres és megnyugszik ha csak hozzám ér.

A 180 cm francia ágyon nagyon kényelmesen elférünk 3an. Én középen, így bármerre fordulok mindenhol férfi van :-)

A szexet intézzük a nagyágyon kívül, vagy ha úgy gondolom hogy lesz valami akkor őt elalvás után átteszem a kiságyba.

2018. aug. 6. 12:08
 19/28 anonim ***** válasza:

Nálunk ez volt a menetrend:

Az első 3 hónapban mellettem aludt. Többször kelt éjjel, így volt a legegyszerűbb, nem ébredt meg senki más miatta, és a kicsi se tudta belelovallni magát a sírásba.

Aztán babaöbölben aludt kb fél éves koráig.

Ahogy levállt rólam, fokozatosan átköltözött a gyerekszobába.

2018. aug. 6. 13:34
 20/28 anonim ***** válasza:
Végülis tök jó lehet szex után takarítani.
2018. aug. 6. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!