Szerintetek mennyire szemétség az, hogy anyám direkt úgy rendezi be a házat, hogy nekem az ne tetsszen és el akarjak menni itthonról?
Amióta lett egy pasija, folyton antik tárgyakat, festményeket kap tőle. Ő meg azokat MINDENHOVA kirakja. Nem csak egy párat, Már olyan durva hogy úgy érzem nem tudom úgy élni a hétköznapjaimat mint utána.
Minden egyes alkalommal elmondom neki hogy nem tetszik, zavar, egy pár esetleg lehet, de ennyi azért ne. Mintha meg se hallaná.
Fiatal vagyok még, tehát egyedül sajna nem élhetek, apámhoz meg nem nagyon van lehetőségem elköltözni. Tudom hogy az ő tulajdonában áll a ház, de attól még Én is itt élek.
Mit tehetnék?
Ő is beleszól, sőt az egész család beleszól abba, hogy mondjuk az én szobámban rendetlenség van. Mondja, hogy pakoljak el, mert Őt zavarja..
Mondjuk az antik targyak kozt meg a rendetlenseg kozt van kulonbseg. Elsosorban teged kellene zavarjon a sajat rendetlenseged.
úgy érzem nem tudom úgy élni a hétköznapjaimat mint utána.
Talan barikadot csinal a festmenyekbol vagy hogy kell elkepzelni??? Falakra meg szekrenyekre rakja ezeket, ketlem hogy eddig ott kozlekedtel.
A fiatal mit jelent? Pl 15 evesen elhiszem hogy nincs sok lehetoseged, de ha 25 vagy akkor csak meg nevetsegesebb a hisztid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!