Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyire szemétség...

Szerintetek mennyire szemétség az, hogy anyám direkt úgy rendezi be a házat, hogy nekem az ne tetsszen és el akarjak menni itthonról?

Figyelt kérdés

Amióta lett egy pasija, folyton antik tárgyakat, festményeket kap tőle. Ő meg azokat MINDENHOVA kirakja. Nem csak egy párat, Már olyan durva hogy úgy érzem nem tudom úgy élni a hétköznapjaimat mint utána.

Minden egyes alkalommal elmondom neki hogy nem tetszik, zavar, egy pár esetleg lehet, de ennyi azért ne. Mintha meg se hallaná.

Fiatal vagyok még, tehát egyedül sajna nem élhetek, apámhoz meg nem nagyon van lehetőségem elköltözni. Tudom hogy az ő tulajdonában áll a ház, de attól még Én is itt élek.

Mit tehetnék?

2018. aug. 4. 13:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom édesanyád szereti a párját és ha kap tőle valamit, akkor kiteszi. Gondolom azt is kiteszi, amit tőled kap (mert téged is szeret). Szerintem téged nem a dekoráció zavar, hanem a pasi. Ez nem szemétség anyukád részéről. Nekem se minden berendezés tetszett, amikor otthon laktam, de eszembe se jutott mondani, csak a saját szobám alakítottam. Az megint más, ha a szobádban lévő kupi miatt szól anyukád, akkor nem a dekoráció a probléma.
2018. aug. 4. 18:06
 22/23 anonim ***** válasza:
67%

Ő is beleszól, sőt az egész család beleszól abba, hogy mondjuk az én szobámban rendetlenség van. Mondja, hogy pakoljak el, mert Őt zavarja..

Mondjuk az antik targyak kozt meg a rendetlenseg kozt van kulonbseg. Elsosorban teged kellene zavarjon a sajat rendetlenseged.

úgy érzem nem tudom úgy élni a hétköznapjaimat mint utána.

Talan barikadot csinal a festmenyekbol vagy hogy kell elkepzelni??? Falakra meg szekrenyekre rakja ezeket, ketlem hogy eddig ott kozlekedtel.

A fiatal mit jelent? Pl 15 evesen elhiszem hogy nincs sok lehetoseged, de ha 25 vagy akkor csak meg nevetsegesebb a hisztid.

2018. aug. 4. 18:57
 23/23 anonim ***** válasza:
68%
Aha. szóval szerinted kérdező, a disznóól, meg az antik tárgyak egy kategória? És mit kiderült: megint csak az a bajod hogy anyukád mer élni, és nem téged ugrál körül. Szánalmas.
2018. aug. 4. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!