Szóval tesómtól kölcsönkértem egy 20-ast, mert olyan a bankszámlám, hogy egy hónapban 2* lehet róla levenni pénzt, és az a 2 alkalom már megvolt. Kedden vissza is adtam neki. Úgy történt, hogy a konyhaasztalnál ültünk, mondtam, hogy itt a 20-asa, tegye el. Mondta, hogy vigyem fel a szobájába. Mivel ettem, nem vittem fel, hanem belecsúsztattam (ő is jól látta és érezte!!!!) a nadrágjának a zsebébe. Ma keresné a 20-ast, rájött, hogy kimosta véletlenül a nadrágjával együtt, és most nem találja. Anya azt mondta, hogy akkor én minimum adjak neki egy 10-est, nert ez az én hibám, miért a zsebébe tettem. Mit gondoltok erről?
Tesód elég nyomorék, mindenki tudja, aki már mosott életében kétszer, hogy a zsebeket átnézzük.
Nekem egy ötezerforintos felsőm bánta, mikor nem néztem át a zsebeket, és úgy telement szösszel, hogy nem lehetett kitisztítani belőle. Tesódnak ez a húszas volt a tanulópénz.
2018. júl. 20. 15:02
12/19 anonim válasza:
#10, de szerintem a nem a kérdező dolga a tesó gatyáját átnézni.
2018. júl. 20. 15:14
13/19 anonim válasza:
#12 nem a kérdező, hanem a tesó mosta ki a saját gatyáját.
De ha nem ő mos, akkor is alap, hogy nézze át a saját ruháinak a zsebeit, mielőtt berakná azokat a szennyestartóba.
2018. júl. 20. 15:22
14/19 anonim válasza:
Te megadtad a tartozásodat, a tesód látta, hogy a zsebébe raktad a pénzt, így te egyáltalán nem vagy hibás semmiben.
Egy forintot se fizess anyudnak, se tesódnak. Más hülyeségéért ne te fizess.
2018. júl. 20. 15:36
15/19 anonim válasza:
#13, lehet, de a 10-es válasz alapján a kérdezőnek kellett volna átnéznie. Sőt, anyuka szerint még azért is ő a hibás, hogy a tesó zsebében maradt a pénz. Azért ez erős túlzás, a zsebek átnézéséről a tesót kellene inkább felvilágosítani, nem a kérdezőt.
2018. júl. 20. 15:50
16/19 anonim válasza:
Anyád ellopta a pénzt, ezért játssza a felháborodottat!
2018. júl. 20. 16:59
17/19 anonim válasza:
Utolsonál lehet igazság mert itt vki hazudik h szakitson,v kise mosodott és tesoka akar v vki lenyulta,sajnos az ember természete ilyen..
2018. júl. 20. 17:08
18/19 anonim válasza:
Sőt, ha elszakadt mosáskor, a postán kicserélik!
A kislányom két évesen konfettivé tépett százezer forintot, mivel megvolt minden darabja, kicserélték a postán (az hogy milyen fejet vágott a postás, már részletkérdés)
2018. júl. 20. 19:07
19/19 anonim válasza:
Nézd meg a mosógép szűrőjében.
Pár éve szűrőtakarításkor találtam a szutyok közt ötezresnek tűnő maszatot, nagyon óvatosan kiszedegetem, kisimogattam, megszárítottam, összeillesztve átlátszó tasakba tettem (hogy ne kelljen a szennyvízból kikerült papírt kézzel megfogniuk).
Bár hiányosan állt össze a bankjegy, szerencsémre nem túl sok tűnt el belőle, a sorozatszáma olvasható maradt, kaptam helyette újat.
És a bankos hölgy mondta, hazaérve megnézi a mosógépe szűrőjét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!