Mit csináljak hogy kifizessék?
Beiratkoztam b jogsira, de szuleim nem fizetik ki, én b jogsi nélkul nem tudok dolgozni,áruterito lennék 3,5 tonnás kocsin, de jogsi nélkul értelemszeruen nem vezethetek.
A jogsi mindennel egyutt 200-215 ezerbe kerul,és minden fiatalabb vagy velem egykorunak akiket ismerek kifizették a szulei.
Ha megszakadok sem tudnék ennyi pénzt gyujteni,viszont jogsival már tudnék dolgozni netto 200 ezerért,és vissz is adnám a pénzt,de szuleim nem fizetik,én pedig munkanélkuli vagyok.
22/f
Hol lehet dolgozni jogsi nélkul abban segitsetek akkor,ahova felvesznek engem igy
Joforman mindenhova, ahol munkaido alatt nem kell vezetni.
Mas kap kocsit, lakast, Ajfont? Rinyalas helyett fogadd el, az elet nem fer, es nem is lesz soha. A szuleid huzasa sem szep, ha elore azt mondtak hogy fizetik.
Es csak hogy lass csodat, 17 evesen kezdtem dolgozni, jogsim meg 29 evesen lett. Szoval letezik jogsi nelkuli melo is.
Bonusz: ha nekem lenne cegem, akkor sincs az az isten hogy kezdo sofornek a kezere bizzak egy 3,5 tonnas kocsit.
Dolgoztam 2 hetet gyárbsn :D
Embertelen ami ott volt, kakilni sem engedtek ki, hugyozni sem, felmondtam akkor, mert 4-muszakozni kellett volna havi 140 ezerért.de 8-10 !orában, jon az anyag becsomagolni,megállás nélkul, nem birtam , vagyis sz idegeim nem birják a monoton munkákat
Elobb ezen probalj valtoztatni. Rakd rendbe az idegeid. Vegzettseg es tapasztalat nelkul nem nagyon pattognek.
Szoval igen, gyarak, muhelyek, esetleg vendeglatas.
Bonusz tipp: menj rendornek, talan ingyen keszen kotelezoen megkapod a jogsit. Katona kollegaim ingyen kaptak C jogsit, akik soforkent dolgoznak, nehanyan meg nehezgepre kaptak jogsit ingyen, amit az egesz unioban elfogadnak.
Kifogás........
Uncsi..........
Irány a pszichologus százalék le rokkantság az idegre,sokan csinálják,munkahelyre inkább ne menj ha ideggyenge vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!