Mit csináljak hogy kifizessék?
Beiratkoztam b jogsira, de szuleim nem fizetik ki, én b jogsi nélkul nem tudok dolgozni,áruterito lennék 3,5 tonnás kocsin, de jogsi nélkul értelemszeruen nem vezethetek.
A jogsi mindennel egyutt 200-215 ezerbe kerul,és minden fiatalabb vagy velem egykorunak akiket ismerek kifizették a szulei.
Ha megszakadok sem tudnék ennyi pénzt gyujteni,viszont jogsival már tudnék dolgozni netto 200 ezerért,és vissz is adnám a pénzt,de szuleim nem fizetik,én pedig munkanélkuli vagyok.
22/f
Mondjuk én mindenképpen befizetem a gyerekem ez nem is kérdés, nekem is kifizették a szüleim mikor 18 voltam és nagyon hálás vagyok érte. A jogsi az alap a 21.században.
Ettől függetlenül van csomó meló ahova nem kell jogsi.
És mi a biztositék hogy most jogsi nélkul 0 tapasztalattal, rutin nélkul, végzettség nélkul, érettségivel,fel vesznek akárhová is dolgozni? Igazatok van, gyárbs igen,amit az ember 2 hét után nem bir, van a unix ott is folyamatosan cserélödnek az emberek, hetente, anyám torta csomagolo volt itt nálunk nem messze, 2 napig birta,
Amikor mondták ,16 ,orázni kell, netto 600ft/oráért, ugyanazokat az mozdulat sorokat végezni megállás nélkul.
És én miért nem látok fiatalokat ilyen helyeken?
És ennek ellenére velem egykoruaknak kocsija van már, nellette drága egyetemre járnak, luxus karora a karjukon,minden bizonnyal gyárban dolgoztak :D biztosan.xd
Egy fiatalt sem látok,velem egy korut ilyen helyeken.
Nincs infos érettségim,sima gimibe jártam anno. Semmilyen szakmai tantárgyat nem adott.
Azért nem kellekk job helyekre sehova, ezért szeretnék áruteritö lenni,amihez elvárás a b jogsi, kezdök is mehetnrk elöször soför mellé,aztán meg egyedul csinálni.
És,15-ezret egy nap alatt meglehet vele keresni. Nincs kotottség, ,nincs fonok csak a munkát kell elvégezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!