Mit csináljak hogy kifizessék?
Beiratkoztam b jogsira, de szuleim nem fizetik ki, én b jogsi nélkul nem tudok dolgozni,áruterito lennék 3,5 tonnás kocsin, de jogsi nélkul értelemszeruen nem vezethetek.
A jogsi mindennel egyutt 200-215 ezerbe kerul,és minden fiatalabb vagy velem egykorunak akiket ismerek kifizették a szulei.
Ha megszakadok sem tudnék ennyi pénzt gyujteni,viszont jogsival már tudnék dolgozni netto 200 ezerért,és vissz is adnám a pénzt,de szuleim nem fizetik,én pedig munkanélkuli vagyok.
22/f
Hát ha a gyerekem előzetes megbeszélés nélkül iratkozna meg bármire, ami pénzbe kerül, kiröhögném. Ha viszont leült volna velem megbeszélni előtte, alkuképes lennék.
22 évesen meg összespórolhatnád magadnak a jogsi árát igazán. Amit te csináltál az pofátlanság.
Ök mondták kifizetik aztán mégse.
Ha tudtuk olyan munkát amihez nem kell végzettség, meg jogsi akkor elmegyek oda, csak akkor segitsetek találni,mert nagyon kéne a jogsi :(.
Az a baj, én nem találtam olyan munkát, érettségim van meg esti tagozaton tanulok logisztikai ugyintézönek,de az még 1 év minimum,és nappal meg tudnék dolgozni,csak ahhoz kell a jogositvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!