Kifordult magából a párom volt párja. Véleményeket várok más hogyan látja a helyzetet?
"y az -igazi híján-mami pótlék cicijén lógó tapadókorongos nyomoronc és élete párja közé még egy zümmögő légy se fér. " - nézd utolsó, én roppantul sajnálom, ha neked csak olyan "társ" jutott, akinek X-edik vagy a sorban - valszeg az "aktuális kûrôpartner" -ező válaszadóval együtt, de higgyétek el, érdemes levetkőzni a frusztráltságotokat, és biztos rátok is vár valahol valaki...
(én meg még mindig nem lelkesedek az anyatípusú nőkért ezt tudhatnád, ha állandóan a nyomomban vagy... hála az égnek a párom minden, de biztosan nem "pótmama":))
nézd utolsó, én roppantul sajnálom, ha neked csak olyan "társ" jutott,
Nekem egy olyan társ jutott aki nem óráscsecsemő és nem vetekedik gyerekekkel :) ezt hívják egészséges felnőttnek.
Igen mondtad már....kár hogy valójaban az a bajod hogy neked nen jutott anno anyatipusu anya ezert lettél lelkinyomorék dedóska akinek napi 100szor kell elgügyögni hogy te vagy az első :)))))) nem a csunya gonosz babucika akire féltékenykedsz .
Nem kérlek, azt, aki lelkesen tűri, hogy spermabanknak és bankautomatának használják, azt baleknak hívják... aztán ha a férfinak mégis kinyílik a szeme, nos akkor fog az ilyen nő úgy járni, mint a Kérdező párjának az exe, akiről ez a kérdés kiíródott... és fogja gyűlölni az egész világot, hogy az miért nem az ő kicsikéje körül forog...
(egyébként az anyakomplexusos férfi idősebb nőt fog választani, nem fiatalabbat önmagánál... csak hogy máskor ne magyarázz zöldségeket...)
Úgyhogy Kérdezőnek továbbra is csak azt tudom tanácsolni, hogy teljes határozottsággal dobja ki a követelőző exet...
Szóval az a férfi aki nem gyerekgyűlölő és nen féltékeny egy pelenkáskorúra az balek babjautomata :)))))))))
Beteg egy agyad van.
Amúgy vannak nők akik nen szorulnak a hozzad hasonlók fillerjeire mert megkereik a magukét. De ez neked biztos hihetetlen.
Nem csak nyomoronc vagy ezek szerint csóró is ;))))
Szar már neked.
Kérdező (#46), nyilván a gyerek anyja tömi a gyerek fejét ezekkel a hazugságokkal. Igazándiból a te döntésed, hogy ráhagyod-e ezt a gyerekre, vagy elmagyarázod neki, hogy valójában mi merre hány méter. Én férfiként az utóbbit tenném... lehetőleg akkor, amikor épp ott van az anyja is.
A párod is megteheti ugyanezeket is, vagy beszélhet az exével is - bár szerinem annak nincs sok értelme egy ennyire agyament nő esetében. Vagy felvehetitek a gyerek ilyen szövegeit, és bemehettek a gyámügyre, hogy anyucika ellenetek neveli a gyereket, és majd ők eligazítják a beteg agyát.
Elhiszem, hogy a hétvégi láthatásban úgy egyeztek meg a szülők, ahogy leírtad, viszont az Óvi/iskola szünetekből az apa is köteles kivenni a részét. Hiába a közös megegyezés a bíróság nem tekint el attól, hogy a szünetek fele azt a szülőt érinti aki nem él a gyerekkel.
Ennek azért nézzetek utána.
Utolsó, nincs minek utána nézni, a kapcsolattartás maga egy olyan műfaj, ami ugyan pro forma kötelező, de csak a gyereket nevelő szülőtől kikényszeríthető a biztosítása.
Ha a kapcsolattartásra jogosult nem tart igényt több kapcsolatra, annak nincs semmiféle jogi relevanciája. (ha egyáltalán nem tart kapcsolatot - ami az itteni esetre messze nem igaz, ugye - akkor a gyámügy felszólítgathatja, és egy idő (minimum fél év semmi kapcsolattal, amit már egy a gyereknek írt képeslap is megszakít) után bírósági eljárásban megvonható a kapcsolatot egyáltalán nem tartó szülő felügyeleti joga, illetve eltiltható a további kapcsolattartástól... ami bizonyosan szörnyű büntetés annak, aki nem is akar kapcsolatot tartani...
Ebben a tényállásban ami itt szerepel, anyuka lehetőségei a puffogásra szűkülnek, szimplán elhajtható, mint a piaci légy... (hisz abban nyilván nem lenne partner, hogy az apánál helyezzék el a gyereket, és őt kötelezzék tartásdíjra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!