Kifordult magából a párom volt párja. Véleményeket várok más hogyan látja a helyzetet?
Figyelt kérdés
A páromnak van egy 5 éves fia, mi most költöztünk családi házba együtt. Ő 2 teljes nap dolgozik, 2 nap itthon van. Az anyukájával él a kisfiú. Tegnap és tegnapelőtt itthon volt a párom, papír munkát intéztünk meg ház körül teendőket, én most 3 hétig itthon vagyok mert leállás van. Hétvégén szokta elhozni a kisfiút. Tegnapelőtt teljesen kifordult magából a gyerek anya, hogy nem csak az övé a gyerek amikor itthon van 2nap mindig hozza el, és ne engem bas...son, vége is lesz ennek a szerelmek, legyen így mostantól, hogy minden 2 nap után itt van, ő vigye oviba, meg foglalkozzon vele. Mondta párom , hogy jó de akkor a gyerektartással mi lesz, azt mondta azt ugyan úgy fizesse.2018. júl. 18. 13:35
11/50 anonim válasza:
Minden változtatásba csak úgy menjetek bele, ha van róla hivatalos iratotok. Ha jól tudom, a csp és adókedvezményt az kapja, aki a hivatalos gyámja a kis gyereknek. Tipikusan az a nő, aki ha meglátja hogy az exnek is lehet komoly kapcsolata, azt próbálja minden ocsmány módon szét szedni.
Nálunk hasonló volt a helyzet. Amíg csak együtt éltünk, apróságok voltak, de miután terhes lettem, még a gyámügyet is ránk hívta.
12/50 A kérdező kommentje:
Nálunk is azóta van ez, amióta össze költöztünk, nem tudom mi baja van, mert van neki férje , gyereke, mit foglalkozik velünk. Ha nálunk élne , akkor ő vinné el , és akkor lennénk együtt, csinálnánk közös programot. Azt írta nem érsz rá a gyerekedre, büszke apa lehetsz, pedig hétvégén is itt volt, hétfőn, kedden papírokat intéztünk, és nem hozta el.
2018. júl. 18. 18:31
13/50 anonim válasza:
Első voltam. Ezek szerint van bírósági papír. Meg kell mondani a gyerek anyjának, hogy másodpercre pontosan azt a határozatot fogjátok betartani, amit a bíróság előírt. Ha ez nem tetszik neki, akkor ti indítványozni fogjátok a bíróságon, hogy a gyerek nálatok (az apánál) legyen elhelyezve, ebben az esetben neki lesz kéthetente egy láthatása, és ő fizethet tartásdíjat. Vagy ügyvéd előtt köttök egy új megállapodást és bíróság előtt jóvá hagyatjátok. De addig egy másodpercet sem szabad engedni a bírósági határozatból, mert azt ellenetek fordíthatják.
14/50 A kérdező kommentje:
Mondta párom , most vitte haza a láthatásról, és neki is lehet dolga, de szerinte nem velem kellett lennie, hanem neki segíteni, mert ő fáradt oviba vinni,
2018. júl. 18. 19:52
15/50 A kérdező kommentje:
Minden péntek, délután el viszi anyósom , a párom egyik héten szombaton, másik héten vasárnap hozza el hozzánk, 4délután kell vele lennie, és neki ez sok, én nem tudom mit szeretne, nekem ez kevés lenne ha gyerekem lenne.
2018. júl. 18. 19:58
16/50 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy berágott, mert komoly fordulat következett be a kapcsolatotokban az exével. Összeköltöztetek. Pont, mint az addig bájoló anyós jelöltek.
Nem lesz tőle nyugtotok, amíg a gyerek valamennyire önálló nem lesz. De lehet soha.
Ez egy idióta.
17/50 anonim válasza:
Nyugodtan pontozzátok csak le azokat, akik azt mondják, hogy itt az exel van a gond. Igenis létezik az a fajta jelenség, hogy nem bírják elviselni, a gyerekük apja mással boldog. Természetesen ez nem mindenkire igaz. Szerencsére vannak inteligensek is, akik arra koncentrálnak, hogy minél előbb megtalálják a boldogságukat külön külön is. A gyerek érdekét szemelőtt tartva.
18/50 A kérdező kommentje:
Eddig is együtt voltunk. Neki meg 3éve van férje, közös gyerekük is van. Nem tudom most mi történt.
2018. júl. 19. 08:46
19/50 anonim válasza:
Már van közös gyermek is és csak most akartok összeköltözni?
20/50 A kérdező kommentje:
Nem nekünk a nőnek van gyereke másik.
2018. júl. 19. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!