Kifordult magából a párom volt párja. Véleményeket
várok más hogyan látja a helyzetet?
Figyelt kérdés
A páromnak van egy 5 éves fia, mi most költöztünk családi házba együtt. Ő 2 teljes nap dolgozik, 2 nap itthon van. Az anyukájával él a kisfiú. Tegnap és tegnapelőtt itthon volt a párom, papír munkát intéztünk meg ház körül teendőket, én most 3 hétig itthon vagyok mert leállás van. Hétvégén szokta elhozni a kisfiút. Tegnapelőtt teljesen kifordult magából a gyerek anya, hogy nem csak az övé a gyerek amikor itthon van 2nap mindig hozza el, és ne engem bas...son, vége is lesz ennek a szerelmek, legyen így mostantól, hogy minden 2 nap után itt van, ő vigye oviba, meg foglalkozzon vele. Mondta párom , hogy jó de akkor a gyerektartással mi lesz, azt mondta azt ugyan úgy fizesse.
Hat...szep...de azert abban.igaza van.h nem.halna bele a.qasas.ha szabadnapjain elhozza a gyereket....most akarhogy vered magad ez tok jogos...
2018. júl. 19. 18:41
22/50 A kérdező kommentje:
Akkor egy héten 4 nap itt lenne, akkor tényleg beszélhetnek az anyagiakról is, és szeretnénk kettesben is lenne, ahol közös gyerek van ott is vannak kettesben a párok.
2018. júl. 19. 20:38
23/50 A kérdező kommentje:
Ma elmonda, hogy ha szabadnapos párom, mindig hozza a gyereket, legyen így, a pénzt azt ő veszi fel, meg a gyerektartásra is igényt tart, szerintem ez így nem fair, se az anyagi része , se az , hogy páromnak nincs szabad ideje semmi, mert ha velünk élne is 2 hetente hétvégén menne láthatásra, párom azt mondta hétvégén hozza ahogy eddig, ha ez nem tetszik agyon be keresetet a bíróságra és ott megbeszélik.
2018. júl. 20. 10:33
24/50 anonim válasza:
Ahol egyutt elnek a szulok ott is.minden.naq latja az apuka a gyereket minden nap foglalkozik vele ...a szabadidejet is otthon vagy kirandulason jatszoteren tolti ...persze elmehet neha kikapcsolodni de alapvetoen aktivan reszt vesz minden.nap a gyerek eletebe...kettesben is szeretnetek lemni ...hat sajnos anyukam ezt benezted ugyanis a parodnak gyereke.van. sose lesz olyan hogy csaak rolad szoljon minden vagy egyaltalan csak te legyel...mindig lesz valaki aki elvileg fontosabb nalad. Bar te palid pont nem.ez a tipus:/ amiben.igazatok van az a penz kerdese...de nem latok abban rosszat hogy esetleg ha nem is.minden szabadnapjan de tobbszor elvigye a gyereket. Apa...ez a dolga. De sajnalom a gyereket mert esetleg te is vemhesleszel aztan az agyerek ugy ki lesz nezve mint annak.a.rendje. :( meg szerencse hogy halistennek nekem nincsenek ilyen.gondjaim. de ismerek olyat akik normalisan megtudtak beszelni hogy ok...birosag szerint kethetente lathatna vihetne az.apuka a gyereket de megegyeztek hogy ha szabadnapos.vagy raer akkor.elviszi ...vele van amennyit lehet. Szerintem egy valas eseten ez a legjobb a gyereknek is. Es nem te vagy a lenyeg hogy kettesben szeretnetek lenni
akkkr.keress olyat akinek nincs gyereke:/
2018. júl. 20. 11:01
25/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha az anya 4 napot tölthet a gyereke nélkül a párjával, akkor ez nekünk miért nem lehet? Párom megmondta , hogy egy héten egy napot csak kettesben leszünk még nem lesz közös gyerek. Ettől ő nem rossz, az anyán lehetne elgondolkodni, hogy ennyire nem szereti a gyerekét, hogy neki 3 délután elég.
2018. júl. 20. 13:30
26/50 anonim válasza:
Hulye vagy ugy ahogy megadott joisten. Ha lenne gyereked.es.hasonlo helyzetbe lennel talan megertened azt amit irtam...akkor legyel kettesben a pasiddal amig nem.lesz sajat gyereked. Es amig nincs sajatod.talan nem kene ilyet irni.masrol akinek.mar va hogy nem kell neki a gyerek...de oke...akkor eljel csak a.szamok vilagaban...harom meg negy het..de neked csak az a.lenyeg h veled igy meg ugy.
2018. júl. 20. 15:55
27/50 A kérdező kommentje:
Pénteken ide hozta a gyereket nekem, párom este ért haza, azt mondta nem szeretné ha nem itt lenne, nem mehet el párom anyukájához, nem értem miért nem mindegy neki ha nem ő van vele?
2018. júl. 22. 10:15
28/50 anonim válasza:
Kérdező (#27), legközelebb ilyen esetben szépen, artikuláltan közlöd anyucival, hogy rendben van, akkor viszont beviszed a gyámügyre a gyereket, mert neked nem dolgod, hogy felelősséget vállalj érte... és pont.
2018. júl. 22. 19:13
29/50 A kérdező kommentje:
Össze akartam pakolni mert csináltuk a konyhát a hétvégén, mondtam neki, ez őt nem érdekli mert ők utaznak el, és nem várnak reggelig. A párom anyukája nyugdíjas otthon van, de kikötötte oda nem mehet a hétvégén, a mamája tegnap délben elvitte, ezt még nem tudja, majd holnap reggel jönnek haza. Nem tudom miért nem mehet oda?.
2018. júl. 22. 19:30
30/50 anonim válasza:
Hat erdeoes...maskor ragaszkodj hozza hogy nem maradhat ott amig nincs otthon az apja...ennek fenyeben.tenyleg erdekes az.a.no...elutaznak de a gyereket lepasszolja ...hmm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!