Ti is szakítottatok meg anyatokkal a kapcsolatot? Ha igen, akkor miert? Mi vezetett odáig?
Az én helyzetemben forditva történt a dolog,mert az anyám szakitotta meg a kapcsolatot velem és az unokáival.
A volt párommal két közös gyerekünk van,romlófélben volt a kapcsolatunk amikor anyámtól pénzt kért. Hiába mondtam,hogy írjanak róla papirt,nem voltak rá hajlandóak. Amikor szétmentünk én a gyerekekkel albérletbe költöztem,az exem teljesen kisemmizett... és az anyám még az ő pénzét és tőlem kérte. Nem értette meg,hogy a fizetésem épphogy fedezi a bérleti díjat és a rezsit,a családiból és a gyerektartásból éltünk egész hónapban. Nem volt hajlandó sem velem,sem az unokáival találkozni. Amikor összejöttem a férjemmel az volt az első reakciója,hogy kérjek tőle pénzt és adjam neki. Azóta volt esküvőnk amire nem jött el,született még egy unokája akit még nem is látott. Három éve nem váltottunk egy szót sem,öt éve nem találkoztunk,nem látta az unokáit... Mindez 600ezer forint miatt.
Onismeret, pszichologus!
De jo hogy felismerted es azt is hogy belenevelt dolgok amik gatolnak! Szabadulj fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!