Ti is szakítottatok meg anyatokkal a kapcsolatot? Ha igen, akkor miert? Mi vezetett odáig?
Hű, hat ez kemény, teljesen megértelek. Nalunk ennyire nem
Volt durva a helyzet, egyszerűen en teljes emberi roncsot neveltek belolem, igazából anyánk magasról S.z.a.rt ránk es apam csendes társa volt a mi lelki es olykor fizikai bantasunkban.
Nem akarok olyan ember lenni, aki nem tud a múlton átlépni, es hibáztatni se akarok mar senkit, felnőtt vgyok, a sajat eletemert en felelek, de ezt a not egyszerűen a hátam közepére nem kívánom. Az is nyilvánvalóvá vált, h komplex poszttraumás stressz szindromam alakult ki a gyerekkori dolgok miatt. Egyszerűen nem tudom anyámat elviselni, ha meglatom, mar rosszul vagyok tole. Van ket masik tesom is, oket támogatja es nem piszkálja, pedig lehetne, az egyik a környék “mar mindenkinek megvolt” kétgyerekes csaja, a masik 30 eves létére otthon lakik, nem dolgozik es alkoholista. Nekem rendezett korulmenyeim vannak, es mintha direkt arra utazna, h ezt szetbarmolja. Neha mar azon kapom magamat, h megint magamba kételkedem, meg hág milyen ember vagyok mar, aki az anyjával nem all szoba.
Igen. Apammal is. Nalunk apam a fo f*****ap, bar... anyam a “csendes” tars, bar nem is annyira csendes, mert o meg a masik idegbeteg, ugy tud uvoltozni o is meg apam is mint ket fabaszorult.. ha egyertelmuen benezett valamit es amiatt uvoltott akkor is en vagyok a hulye termeszetesen, ok soha nem hibaznak es ok a tokeletesek, a megmondok...apam az ultra nagy p*****szt meg idegenek is beugat az utcan ha kell ha nem mert majd o megmutatja es o a valaki a nagy “igazsagoszto”. Rengetegszer egett miatta a fejem nyilvanos helyen! Mindenkit lealaz, degradal, mindenbe belekot.
Termeszetesen minden vitaban nekik van igazuk, nekem soha semmiben, en rosszul emlekszem mindenre , az nem ugy volt stb.. nem lehet veluk egy fikarsznyi kompromisszumot kotni, nem tudnak normalisan beszelni az emberrel, se tisztelni a masik embert, de a tiszteletet az ok 100%ig elvarjak! Anyam a martir, rikacsolos, erzelmi zsarolos. Hanyok tole is, foleg hogy apammal olyan jol megertik egymast! Ket h**lye jo kis part alkotott, bar ne lett volna soha gyerekuk! Mindketto csak magaval foglalkozik, orrba-szajba csaltak egymast, ami kb 1 eve derult ki szamomra. De arra emlekszem amikor meg kicsi voltam es anyam azt mondta jajj apad legalabb nem iszik, haza hozza a penzt es nem nozik😂😂 pedig tudta hogy de igen. A kepmutatas es a hazudozas mesterei, hogy kiforgassanak mindent. Barmi ami tortent azt ok biztosan maskepp tudjak ahogy nekik jo, es meg is vannak gyozodve rola..ezer dolog.
Legutoljara megprobaltam ( bar tudtam ugysem lehet, de legalabb en megtettem mindent) megbeszelni veluk, vagyis hat levelet irtam oszinten mindenrol, gyerekkor egyebek, amire persze mocskolodas lett es folytatodott. Akkor gondoltam hogy itt eleg volt. Nekem ez nem kell, amugyis mar menekultem eeg otthonrol. Soha tobbet nem akarok roluk tudni se hallani. Nem erdekel ez a hazug, mocskos, szar eltuk! Engem ne romboljanak tovabb, ne idegesitsenek, hagyjanak vegre beken! Romboltak mar eleget, megalaztak, semmibe vettek stb.. ez nem anya es apa, soha nem is volt. Egyik se.
Sokkal nyugodtabb es boldogabb az eletem nelkuluk! Nekem jo igy! Es remelem igy is marad orokre.
Szerencsere mar tobb mint 1 eve nem beszelunk! Most jon a 3. unoka de arrol nem tudnak elvileg, a masodikat meg lattak a korhazban, es ennyi. Ne is legyen kozuk a gyerekeimhez mert ugyis csak a fejuket tomnek, mert ismerem a szarkavarasaikat, azt a merhetetlen rosszindulatot es bosszuallast stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!