54 éves egyedülálló nő vagyok. Két gyermeket neveltem fel egyedül. A lányom 28 éves, a fiam 24. Elfogadhatatlan számomra a kapcsolatom a lányommal. És nem tudom, hogy oldjam meg?
Majd meg fognak bocsajtani ,5,10,20’ev múlva
Mikor sajat gyerekuk lesz
54 éves vagy, még nem kell temetned magad. Saját családja van mindkét gyerekednek, ez így természetes. Most jött el az ideje, hogy magaddal foglalkozz, és ne legyen időd hülyeségeken agyalni. Kivételesen nem jönnek karácsonyra? Jó! Akkor te meg menj wellnessbe!
Randizz! Sportolj! Járj kozmetikushoz! Menj kirándulni!
Kedves Kérdező!
Őszinte soraidból is kitűnik, hogy nem vagy rossz anya, mert aki az, az nem aggódik semmin és nem csinál lelkiismereti kérdést semmiből ( sőt tiszteletre méltó az, hogy egyedül fel tudtad nevelni a gyermekeidet és tudvalevő, hogy ez nem könnyű dolog, hanem igenis nagyon nagy munka, áldozat, lemondás és minden, ami ezzel jár)!
A kapcsolataidat a gyermekeiddel pedig szintén ezzel az őszinteséggel tudod megoldani úgy, ha elmondod nekik is, hogy mi bánt téged és ők is elmondják, hogy mit gondolnak, éreznek mivel és hogyan tudnátok rendezni, jobbá tenni a viszonyaitokat, mert csak az egyenes beszéd, a sok beszélgetés, őszinte kommunikáció fogja megoldani a problémákat!
Szépen írsz, így ha neked úgy könnyebb, akkor írj nekik levelet, írd le a gondolataidat, érzéseidet és mindent, amit tudatni szeretnél velük, csak szóban esetleg nem tudtátok rendesen megbeszélni és csináljatok közös családi programot legalább egyszer havonta, amin mindenki részt tud venni, a fennmaradó időben pedig te is legyél boldog, éld az életedet, kapcsolódj ki és meglátod, hogy minden rendeződni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!