Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valóban bunkóság, ha nem...

Valóban bunkóság, ha nem veszem fel azt a ruhát, ami abban a szobábban száradt, ahol a nem túl higiénikus nevelőapám is alszik?

Figyelt kérdés
Anyu kimosta a ruhákat és 2 szobában szoktuk őket leszárítani, az egyik az övék. Anyuval semmi gond, tiszta nő, folyton takarít, de a nevelőapám van, hogy minden másnap fürdik csak, ráadásul a szobában eszik és van valami bőrbetegsége, én ettől írtózom. Kértem anyut, ne az ő szobájukban terítse ki az én ruhámat (én nem tudtam intézni, nem voltam itthon), erre ott lógott mind, hát kimostam újra... Azóta nem beszél velem és azt mondja, hogy egy bunkó vagyok. Szerintetek is így van? Nem akarok senkit bántani, de ő is tudja a párjáról, hogy nem tiszta ember, hogy a szobában eszik és hogy ez engem borzasztóan zavar...
2018. júl. 9. 09:17
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
97%
Szégyen, hogy még olvasni sem tudsz. Nem intézetről írt a kolléga.
2018. júl. 9. 14:12
 32/39 A kérdező kommentje:
Koromat tekintve, ha kiraknak otthonról (bár ő prolin fogalmazta meg), akkor intézetbe kerülök. Viszont ilyen veszély nem fenyeget.
2018. júl. 9. 15:07
 33/39 anonim ***** válasza:
67%
Mert a kérdésből szerinted látni, hogy te hány éves vagy? Ha nem írsz le valamit, akkor az emberek hozzágondolják. Te meg csak kiforgatod a válaszolók szavait.
2018. júl. 9. 15:15
 34/39 A kérdező kommentje:

Miután leírtam az intézetet, mint esetleges lehetőség, amennyiben kitennének otthonról, gondolom teljesen evidens, hogy mely kor alatt vagyok, tehát felesleges olyanokat írni, hogy szégyen, hogy nem tudok olvasni - nem igaz, nem jogos, csak nagyon be kívánt szólni.

Erősen eltértünk a témától - ami egyébként nem is fontos már, mert anyuval újra béke van -, de legalább arra sikerült rájönnöm, hogy a nevelőapám még így nem túl ápoltan is nagyszerűbb ember, mint gondoltam. Hihetetlen mennyi gonosz ember van itt, ez megmutatlozott kommentekben és privátban is. Tisztelet a kivételnek, de nagyon sokak stílusa egy hatodosztályú kocsmába illik, mintsem egy ilyen egymást segítő oldalra... Azért csodás napot mindenkinek!☺️🌞

2018. júl. 9. 15:28
 35/39 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező kedves látogass meg egy német vagy angol fórumot és majd utána ird hogy "magyarok kommentelnek"....!!!
2018. júl. 9. 17:11
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak tudok kezet mosni és hasonlók, és nem a vakolattal liter parfummel próbálom elnyomni a szagom nem rohad ki a fogam. És nem a gyereknek kell rá figyelmeztetni a kaja elott mossak kezet,nem rég hazamentünk uncsim tiz éves lánya szolt tobb ilyennek h mi kezet szoktunk mosni.. Ultra gáz..
2018. júl. 9. 17:13
 37/39 anonim ***** válasza:
64%
Hát kérdező, én megértelek. Nálunk is ez a felállás, csak nekem az igazi apám ilyen, édesanyám pedig egy nagyon pedáns, tiszta nő. Ő sem bírja elviselni ezt, én sem amíg otthon laktam. A ruháinkat külön mossuk, szárítani is külön szobában szoktuk. De én azért szeretem az apámat, csak minden egyes ölelésnél végigfut rajtam a hideg. :( Sajnos nagy baj, ha nem tiszta és higénikus valaki.
2018. júl. 10. 06:52
 38/39 anonim ***** válasza:
77%
31-es! Hagyd csak, aki hülye, az hülye. Ilyen a kérdező is. Csak a környezetét sajnálom, hogy el kell viselniük. Arról nem is beszélve, hogy szegényem funkcionális analfabéta. Üdv. Btw még mindig b. szálak ki mint macskát szarni.
2018. júl. 10. 18:14
 39/39 anonim ***** válasza:
23%
Ruhaszárítás...mi lesz akkor, ha a szart kell szedni alóluk?
2018. júl. 10. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!