Nem bunkóság, hogy anyum mindig kérdezgeti, hogy mennyi pénzem van?
Mindig mondja, hogy na mennyi pénz van már a számládon? Én meg mondom, hogy semmi közöd hozzá, miért neked mennyi? Ő meg azt mondja, hogy elmondom én, nekem nincs szégyellnivalóm.
Meg mindig mondja, hogy már biztos milliók vannak rajta, én meg mondom, hogy nincsenek, akkor erre ő, na hova tüntetted a pénzt? Arra költöm a saját fizetésem, amire akarom...
De, az. Ha nem akarod, nem mondod meg, ezt mindenkitől bunkóság megkérdezni.
Én pl meg szoktam mondani anyunak (külön élünk), ha épp szóba jön a fizetés, de ha így rákérdezne mindig, nem mondanék neki semmit.
Ha azért kérdezné, hogy elég-e? Vagy szükséged van e pénzre, akkor nem bunkóság, hanem segitő szándék.
Viszont, a "már biztos milliók vannak rajta" szöveg, irigység...
Ha külön élsz, vagy velük de adsz a közösbe, akkor semmi köze hozzá.
Igen, te kerested meg a pénzt. A sajátod...
Valóban arra költöd a fizetésed amire akarod. de:
- ha otthon laksz, illik beadni a rezsibe, és fedezni a saját kiadásaidat, és nem csak ruhára meg bulira gondolok, hanem kaja, mosószer, tisztálkodószerek, stb..
- Ha otthon laksz, nem illik elszórni a pénzed minden marhaságra, félre kellne tenni hogy a saját otthonodat megalapozd, szerintem anyukád ezért kérdezősködik, mert az hogy évekig elvered a fizetésed hülyeségre, és otthon laksz az nem opció, főleg ha a szüleid rendesen támogatnak, csak hogy te gyűjthess.
- az nagyon jó hogy dolgozol, de a mai világban olyan nincs hogy biztos munkahely. Vésztartalék kell, mert nem tudhatod mikor rúgnak ki, és jól jön egy kis guba hogy ha baj van ne a szüleidnek kelljen újra eltartani. Úgyhogy úgy vélem, anyukád kérdése nem bunkóság, és lehet hogy okkal aggódik.
Az enyém is ilyen.
Tapló kérdés egy szülőtől is.
Mindig hazudni szoktam.
"Talán azért kérdi, mert nincs kedve tovább támogatni pénzszórásodat és hallgatni hó végén: Adj kölcsön anyu;)"
Te mit szedsz prolikám? Kemény cucc lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!