Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bunkóság, hogy anyum...

Nem bunkóság, hogy anyum mindig kérdezgeti, hogy mennyi pénzem van?

Figyelt kérdés

Mindig mondja, hogy na mennyi pénz van már a számládon? Én meg mondom, hogy semmi közöd hozzá, miért neked mennyi? Ő meg azt mondja, hogy elmondom én, nekem nincs szégyellnivalóm.

Meg mindig mondja, hogy már biztos milliók vannak rajta, én meg mondom, hogy nincsenek, akkor erre ő, na hova tüntetted a pénzt? Arra költöm a saját fizetésem, amire akarom...

2017. aug. 7. 18:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Én ismerem a gyerekeim fizetését, az adóbevallásukat is én csinálom, soha eszukbe sem jutott hazudni nekik erről, sőt a véleményemet is ki szokták kérni megtakarításban is. Nekem taszító, ha egy ember ilyen stílusban beszél az anyjával, ilyen stílusban beszéli ki idegeneknek és hogy a proli szót sértésnek használja. Remélem soha nem leszek ennyire mélyen.
2017. aug. 7. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11! Azert nem mind1 hogy kit hogyan neveltek fel! Te normális anya vagy, gondolom nagyon jó a kapcsolatod a gyermekeiddel. Nagyon szerencsések vagytok!

Nem írom le milyen volt és milyen most anyukám, de közel se nevezném annak a viselkedése alapján. Én perpill ezert hazudok neki. Na, nyugodtan lehet velem kötekedni és lepontozni.

2017. aug. 7. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy fontos részletet kihagytál kérdező.Vele élsz?Ha igen,akkor adsz haza pénzt?
2017. aug. 7. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Direkt így megkérdezni rákérdezni nem illik és most finoman fogalmaztam.
2017. aug. 8. 06:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért ennek a kérdésnek előzménye is lehetett.
2017. aug. 8. 16:37
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

# 11

Hányingerem van az ilyen álszenteskedéstől. :D

2017. aug. 8. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:
30%
Nyugodtan hányhatsz is, nekem mindegy. De akkor gondolom te sem ismered azt a szitut, amikor a szülő ismeri a gyereke anyagi helyzetét. Na, hánysz már?
2017. aug. 9. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:

11-es! Örülj neki hogy ilyen jó a kapcsolatod a gyermekeiddel. Nekik pont emiatt nincs szükségük hazudni.

De nálad szörnyűbb szülők vannak. Akiket igen, csak a pénz érdekel, a későbbiekben fel is hoznák ha a gyerek nem adna nekik pénzt ( mert igen az ilyenek elkezdenek kunyerálni), hogy bezzeg neked ennyi meg ennyi pénzed van. na. Ezért kell hazudnunk.

2017. aug. 9. 12:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Rémes az ilyen helyzet, de akkor sem hazudni kell. Nem azt mondom hogy soha ne adjon az ember, mert a szülő is rászorulhat erre. De ha a pénz kunyerálás arról szól hogy legyen mit elinni, meg eljátszani, akkor nyíltan meg kell tagadnia kérdést. Nem hazudni, lekoptatni.
2017. aug. 9. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!