Valóban bunkóság, ha nem veszem fel azt a ruhát, ami
abban a szobábban száradt, ahol a nem túl higiénikus
nevelőapám is alszik?
Figyelt kérdés
Anyu kimosta a ruhákat és 2 szobában szoktuk őket leszárítani, az egyik az övék. Anyuval semmi gond, tiszta nő, folyton takarít, de a nevelőapám van, hogy minden másnap fürdik csak, ráadásul a szobában eszik és van valami bőrbetegsége, én ettől írtózom. Kértem anyut, ne az ő szobájukban terítse ki az én ruhámat (én nem tudtam intézni, nem voltam itthon), erre ott lógott mind, hát kimostam újra... Azóta nem beszél velem és azt mondja, hogy egy bunkó vagyok. Szerintetek is így van? Nem akarok senkit bántani, de ő is tudja a párjáról, hogy nem tiszta ember, hogy a szobában eszik és hogy ez engem borzasztóan zavar...
Gondolom, nem hempergett bele a száradó ruhákba :D
2018. júl. 9. 10:36
22/39 A kérdező kommentje:
A nevelőapam vagy a kutya?🤔
2018. júl. 9. 10:42
23/39 anonim válasza:
22: A nevelőapád :D
A kutyát tisztábbnak gondolod, nem? :D
2018. júl. 9. 10:48
24/39 anonim válasza:
Elmondás alapján a kutya tényleg tisztább...
2018. júl. 9. 10:54
25/39 anonim válasza:
Szóval ha az utcán véletlenül valaki hozzádér, akkor te csupaszra vetkőzöl és rohansz egy mosodába? Ugyanaz a helyzet. Szerintem neked súlyos mentális gondjaid vannak. Ez egyáltalán nem normális. Nem arról beszélünk, hogy le voltak rakva a frissen mosott ruhák, ő meg belefetrengett az izzadt testével. Egyszerűen csak egy szobában voltak. Neked nem a ruhával van gondod, hanem egyszerűen rühelled azt a férfit és mindent utálsz amit tesz, mond, gondol és még azt is utálod, hogy egy légtérben száradnak a TE ruháid vele. Talán gondolkozz el magadon egy kicsit.
2018. júl. 9. 10:55
26/39 anonim válasza:
Kérdező, ne haragudj, de beteges a tisztaságmániád. Az alap ha valaki tiszta, de te durván eltúlzod.
2018. júl. 9. 11:13
27/39 anonim válasza:
Én is háklis vagyok a tisztaságra, de ez már nekem is képtelenség.
HA rohadt büdös lenne a szobában, akkor megértem hogy kimosod. Hazamegyek azonnal kezetmosok, de akkor ha buszon vagy es kapaszkodsz, es hozzaersz a ruhadhoz, akkor ledobod ott helyben vagy mi??? Mi van akkor ha VÉLETLENÜL hozzáér a ruhához ugy hogy nem mosott kezet? Szerinted komolyan megfertőz? Bemész a városba milliószor több bacival küzd meg a szervezeted.....a fürdőszoba/WC-ben ha lehuzod a wc-t es ott a légrésen kijönnek a bacik szállnak a bacik szállnak a törülközőkre, fogkefekre....ebbe belegondoltal már? Szájmaszk nélkül ki mersz menni utcára?
Anyukád meg azért sértődött meg mert kedveskedett hogy kimossa a ruhád, az újramossásal meg azt demonstrálhat hogy szarul végezte a munkájat (nem gondolatolvasó ugyanis).
2018. júl. 9. 11:15
28/39 anonim válasza:
Valahol megértelek, ez mindenkinél egyéni, ettől nem vagy se beteges, se gyengeelméjű, ahogy valaki írta. De máskor csináld diszkréten (félreteszed, nem veszed fel, később kimosod, mikor nem látják), és elkerülöd a feszkót.
2018. júl. 9. 11:53
29/39 anonim válasza:
Ritka bunkó vagy, igaza van anyukádnak. Mellesleg nyugaton pl. nem szokás naponta fürdeni egyáltalán, aztán mégsem igénytelenek ott az emberek. Te egy nulla érzelmi intelligenciával rendelkező utolsó paraszt vagy. Anyád helyébe b.. nálak ki, mint macskát szarni. Aztán mehetsz oda lakni, ahol mindenki megfelel a te igényességi mércédnek. Good luck.
2018. júl. 9. 11:54
30/39 A kérdező kommentje:
Intézetbe adnád emiatt a gyerekedet és érzelmi intelligenciáról beszélsz... Nem rossz. 😅🤦🏼♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!