Mennyire bunkóság tönkretenni más ételét karácsonykor?
Anyádnak fel kell nőnie és megérteni, hogy független ember vagy. Neked pedig tudni kell elmondani normális hangnemben viszont elég határozottan, hogy pontosan mit vársz tőle.
Az más kérdés, hogy egyrészt hallgattassék meg a másik fél is, másrészt nekem hiányzik valami a sztoriból aközött, hogy gúnyosan bocsánatot kért és hogy sírva elrohant.
Szerintem anyádnál valami nem stimmel agyilag, már bocsánat.
Én is lazán veszek mindent, na de ha kirabolják az ember lakását, az kicsit komolyabb dolog, nem tesszük magunkat csak úgy túl rajta. Oké, ha az ember eleget keres, akkor lehet a drága holmikat pótolni, de pl. a személyes tárgyakat, örökségeket soha... arról nem is beszélve, hogyan érezze magát az ember biztonságban és nyugodtan, ha egyszer már kipakolta valaki a kecót?
A főzőcskézős reakciója sem normális, főleg, ha előre megkért titeket, hogy segítsetek be a főzésbe, akkor ne b**kodja már ki lazán fél kézzel az ételt...
Ami a legijesztőbb, hogy ott van a kisgyerekekkel (ezek szerint csak ő volt vele egyedül?) és közben ott hagyja a bekapcsolt tűzhelyet őrizetlenül? Dől a füst a konyhából és röhög rajta? Ne haragudj, de anyádnak elmentek otthonról. Bármikor magára gyújthatja a házat. Meg a kedvenc kis unokájára. A gyerek anyja hol volt? Vagy az apja? Vagy bárki, aki odafigyelt volna?
Ettől függetlenül igen, veled is borzasztó tiszteletlen és abszolút nincs tekintettel az érzéseidre, de ez inkább újabb intő jel, hogy valami nem oké a fejében. Normális ember nem gondolkodik így. Az, hogy a végén még ő rohant el sírva... ajjajj.
Első körben a tesódékkal kéne pl. beszélned, vagy bárkivel a családból, mert ez már kb. a beszámíthatatlan kategória. Ön- és közveszélyes. Hogy hagyhatja valaki a pici gyerekét egy olyan valakire, aki szénné égeti a kaját a tűzhelyen és röhög rajta???
Ha felgyújtja a házat, azon is röhögni fog, és túlteszi magát, ahogy neked is javasolta roppant okosan?
El kéne vinni kivizsgáltatni, én ezek után nem szívesen jópofiznék vele, bár azért mégiscsak az édesanyád, szóval ha tudsz akkor vegyél erőt magadon és ülj le vele beszélgetni.
Na kezdjük ott, hogy párod nem ment el focizni. Ez valami erény, amiért vállveregetés jár? Természetes kéne legyen, hogy otthon van és besegít.
Az is érdekes, szénné ég edényestől a krumplid, de te ebből semmit nem érzékelsz, csak mikor már füstöl szinte a konyha is? Hol voltál addig, 15 szobás palotában laktok hogy addig nem ereztél semmit?
Kicsit felfújod. Oké, te csináltad, oda a munkád, de semmi olyan nem történt ami ne lenne pótolható.
Azért az érdekel, milyen krumplis köret volt az, ami ekkora nagy problémát okozott?
Méregdrága edényvan, mikró nincs??? Ki melegít manapság krumplit így?
És ki hiszi el ezt az egészet? Gyakorló háziasszony tuti nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!