Van abban valami bunkóság, ha karácsonykor nem végig a családdal vagyok hanem elmegyek itthonról valahova?
Figyelt kérdés
Mert itthon dögleni nagyon unalmas 25.-én és 26.-án, szóval szükségem van rá hogy elbuszozzak itthonról valahova, ebben van valami bunkóság? Túl nyomasztó nekem amúgy is itthon2015. dec. 23. 21:38
1/2 anonim válasza:
Tőlünk kérdezed? Te ismered a családodat, neked kell tudni, hogy bunkóságnak veszik-e, vagy megértik hogy neked erre van szükséged.
De ha nem tudod eldönteni hogy mit gondolnak, akkor viszont maradj otthon. Épp itt az ideje, hogy megismerd őket egy kicsit közelebbről.
2/2 zgyzgy válasza:
Nem bunkóság.
Sokan utálják ez az egész cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!