Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valóban bunkóság, ha nem...

Valóban bunkóság, ha nem veszem fel azt a ruhát, ami abban a szobábban száradt, ahol a nem túl higiénikus nevelőapám is alszik?

Figyelt kérdés
Anyu kimosta a ruhákat és 2 szobában szoktuk őket leszárítani, az egyik az övék. Anyuval semmi gond, tiszta nő, folyton takarít, de a nevelőapám van, hogy minden másnap fürdik csak, ráadásul a szobában eszik és van valami bőrbetegsége, én ettől írtózom. Kértem anyut, ne az ő szobájukban terítse ki az én ruhámat (én nem tudtam intézni, nem voltam itthon), erre ott lógott mind, hát kimostam újra... Azóta nem beszél velem és azt mondja, hogy egy bunkó vagyok. Szerintetek is így van? Nem akarok senkit bántani, de ő is tudja a párjáról, hogy nem tiszta ember, hogy a szobában eszik és hogy ez engem borzasztóan zavar...
2018. júl. 9. 09:17
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
37%
Le leszek pontozva, de én is újra mosnám! Anyum hülye mániája volt régen, hogy a bugyikat zoknikat a wcben levő radiátorra teregette, ami ugye köztudott, hogy a wcben sok a baci,akárhogy is takarítod, ha ott tartod a fogkefédet 2 hetente kellene cserélni a 3 hónap helyett. Párszor újra kellett mosni a ruhákat, volt duzzogás, aztán leszokott róla.
2018. júl. 9. 09:50
 12/39 anonim ***** válasza:
58%
Az hogy lehet, hogy egy tiszta nő szóba áll egy ilyen retkes, bőrbeteg, igénytelen véglénnyel, aki nem mos sosem kezet és folyton bűzlik? érdekes sztori. Annyira biztos nem tiszta.
2018. júl. 9. 09:53
 13/39 A kérdező kommentje:
Talán te is tudod a választ, nem mennék bele.
2018. júl. 9. 09:55
 14/39 anonim ***** válasza:
88%

A bőrbetegségről nem biztos hogy tehet. Tudod vannak olyan bőrbetegségek amelyek nem gyógyíthatóak, és az orvostudomány sem tudja némelyikről mi váltja ki, sajnos a családomban is van ilyen. Persze nem szép látvány, de ettől kár írtóznod.

Azt nem írtad hogy büdös, csak azt hogy minden másnap fürdik, és hogy nem mos eleget kezet, valamint a szobában eszik. Az utolsó két feltétel szerintem a magyar lakosság 50%-ra igaz, de az is lehet hogy még több emberre.

3-an éltek egy fedél felett, itt az lenne a megoldás ha mindenki elmondaná a másiknak a véleményét, és mindenki igazodna egy kicsit a másikhoz.

2018. júl. 9. 10:06
 15/39 anonim ***** válasza:
85%

Azt pl. honnan tudod, hogy nem mos kezet? Követni szoktad a slozira?

Sokan fürdenek kétnaponta, ez még szerintem nem igénytelenség.

A szobában evés sem az. A bőrbetegségéről meg végképp nem tehet. Nyilvàn nem fertőző.

Nekem is van, és nagyon rosszul esne, ha valaki újramosná a ruháit csak mert a szobámban száradtak.

Miért tapogatná egyáltalán a te ruháidat?

Meg azért bakker, oké, hogy hiperszuper igényes vagy, de attól nem lesz baja a ruháidnak, hogy valaki hozzáér...

Itt te is hibás vagy azért. Túlzásba viszed, nagyon.

Csak azt tudom írni, amit ilyenkor mindig: ha nem felel meg az otthoni ellátás, akkor költözz el. Ennyi.

2018. júl. 9. 10:10
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az nem tiszta, hogy egyáltalán miért nyúlna hozzá a ruháidhoz?

Amúgy gyűjtsd a szobádban külön a szennyest, és hordd el mosodába, ha ekkora gond van belőle.

Vagy vegyetek egy szárítógépet otthonra.

2018. júl. 9. 10:18
 17/39 anonim ***** válasza:
77%
Nem érted, hogy miért vagy bunkó paraszt? :D Az úgy elég gáz...
2018. júl. 9. 10:22
 18/39 anonim ***** válasza:
89%

Bőrbetegség meg egy dolog, nekem is van, bartánőm pszoriázisos, irtó rondán néz ki, főleg télen, és?

Nem fertőz, meg semmi, csak sebes és csúnya, hiába kenegeti szteroidos krémmel.

Nyáron szép, akkor csak 5-10 van neki, mert szellőzhet a bőre.

2018. júl. 9. 10:23
 19/39 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem túlzott a tisztaságmániád, semmi bajod nem lett volna azoktól a ruháktól. De anyukád is eléggé sértődékeny, hogy azon fennakad, hogy újra kimosol pár ruhát. Legközelebb már számíts erre, és csináld feltűnés nélkül a dolgot (mosodában, barátnál, vagy "véletlen" leejted/leöntöd valamivel/összekened a kérdéses darabokat).
2018. júl. 9. 10:24
 20/39 A kérdező kommentje:

Mondtam, általában mindig én rendezem a ruháimat, csak most nyaralni voltam. Lehet nálunk kint az udvaron is ruhát szárítani, de van 2 neveletlen német dogunk, akiket nem lehet elzárni és leszedik őket. Mikor itthon vagyok, ki szoktam rakni a ruhákat, a kutyákra pedig figyelek. Ez az eset nem azért rossz nekem, mert rendszeres, hanem nem akarok anyuval bajt, de én tényleg nem tudom elviselni a nem tiszta dolgokat.

A betegségről annyit, hogy gennyedzik egy bizonyos részén és félek, hogy olyan lesz esetleg a ruhám, mert a szobában nyilván szabadabban van, mint máshol.

2018. júl. 9. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!