Valóban bunkóság, ha nem veszem fel azt a ruhát, ami abban a szobábban száradt, ahol a nem túl higiénikus nevelőapám is alszik?
A bőrbetegségről nem biztos hogy tehet. Tudod vannak olyan bőrbetegségek amelyek nem gyógyíthatóak, és az orvostudomány sem tudja némelyikről mi váltja ki, sajnos a családomban is van ilyen. Persze nem szép látvány, de ettől kár írtóznod.
Azt nem írtad hogy büdös, csak azt hogy minden másnap fürdik, és hogy nem mos eleget kezet, valamint a szobában eszik. Az utolsó két feltétel szerintem a magyar lakosság 50%-ra igaz, de az is lehet hogy még több emberre.
3-an éltek egy fedél felett, itt az lenne a megoldás ha mindenki elmondaná a másiknak a véleményét, és mindenki igazodna egy kicsit a másikhoz.
Azt pl. honnan tudod, hogy nem mos kezet? Követni szoktad a slozira?
Sokan fürdenek kétnaponta, ez még szerintem nem igénytelenség.
A szobában evés sem az. A bőrbetegségéről meg végképp nem tehet. Nyilvàn nem fertőző.
Nekem is van, és nagyon rosszul esne, ha valaki újramosná a ruháit csak mert a szobámban száradtak.
Miért tapogatná egyáltalán a te ruháidat?
Meg azért bakker, oké, hogy hiperszuper igényes vagy, de attól nem lesz baja a ruháidnak, hogy valaki hozzáér...
Itt te is hibás vagy azért. Túlzásba viszed, nagyon.
Csak azt tudom írni, amit ilyenkor mindig: ha nem felel meg az otthoni ellátás, akkor költözz el. Ennyi.
Nekem az nem tiszta, hogy egyáltalán miért nyúlna hozzá a ruháidhoz?
Amúgy gyűjtsd a szobádban külön a szennyest, és hordd el mosodába, ha ekkora gond van belőle.
Vagy vegyetek egy szárítógépet otthonra.
Bőrbetegség meg egy dolog, nekem is van, bartánőm pszoriázisos, irtó rondán néz ki, főleg télen, és?
Nem fertőz, meg semmi, csak sebes és csúnya, hiába kenegeti szteroidos krémmel.
Nyáron szép, akkor csak 5-10 van neki, mert szellőzhet a bőre.
Mondtam, általában mindig én rendezem a ruháimat, csak most nyaralni voltam. Lehet nálunk kint az udvaron is ruhát szárítani, de van 2 neveletlen német dogunk, akiket nem lehet elzárni és leszedik őket. Mikor itthon vagyok, ki szoktam rakni a ruhákat, a kutyákra pedig figyelek. Ez az eset nem azért rossz nekem, mert rendszeres, hanem nem akarok anyuval bajt, de én tényleg nem tudom elviselni a nem tiszta dolgokat.
A betegségről annyit, hogy gennyedzik egy bizonyos részén és félek, hogy olyan lesz esetleg a ruhám, mert a szobában nyilván szabadabban van, mint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!