Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennetek az en helyembe?

Ti mit tennetek az en helyembe?

Figyelt kérdés
Roviden leirom mi a helyzet. Miota elek azota apam ut ver engem, a testvereimet meg anyat is. Folyamatosan lelki, erzelmi es testi terrorban tart ninket. Mondjuk mar nem gyakran ut meg engem (20 eves vagyok), de nem birom elviselni a kritizalasat meg a tiszteletlenseget...a tesoim mar 18 eves korukba elhuzott mind amerre lattak. Mivel mar nekem is van egy jo munkam en is siman mehetnek innen, de anya is mondig sir h ne hagyjam itt. Ha meg elmegyek jonne velem, en azt szeretnem ha egyedul elnek mar vegre, tavol a sok hulyetol. De nem hagyhatom itt ezzel az allattal az anyamat.... mit tegyek? :(

2018. júl. 8. 08:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Anyád majdnem ugyanakkora féreg, mint az apád, amiért kitett titeket ennek az állatnak, nehogy már érdekeljen a sorsa..
2018. júl. 9. 13:01
 22/22 anonim ***** válasza:

Egy büdös türhő paraszt leszek, de:

Édesanyád hozzáment ehhez az állathoz. Édesanyád végignézte azt, ahogy három gyerekét veri ez az állat. Édesanyádtól is elmenekült a három gyerekéből kettő, és még akkor se tett semmit.

Már bocsánat, de édesanyád legalább annyira ludas, mint édesapád, szóval lesz kedves megenni amit főzött. Nyugodtan menj el, és élj egyedül, és ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert édesanyádnak se volt, mikor téged vertek és ő nem állt ki érted.

2018. júl. 10. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!