Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennetek az en helyembe?

Ti mit tennetek az en helyembe?

Figyelt kérdés
Roviden leirom mi a helyzet. Miota elek azota apam ut ver engem, a testvereimet meg anyat is. Folyamatosan lelki, erzelmi es testi terrorban tart ninket. Mondjuk mar nem gyakran ut meg engem (20 eves vagyok), de nem birom elviselni a kritizalasat meg a tiszteletlenseget...a tesoim mar 18 eves korukba elhuzott mind amerre lattak. Mivel mar nekem is van egy jo munkam en is siman mehetnek innen, de anya is mondig sir h ne hagyjam itt. Ha meg elmegyek jonne velem, en azt szeretnem ha egyedul elnek mar vegre, tavol a sok hulyetol. De nem hagyhatom itt ezzel az allattal az anyamat.... mit tegyek? :(

2018. júl. 8. 08:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Azaz "nulla élet tapasztalattAl rendelkező"

Még annyi, hogy ez az ismerősöm is egyedül csinálta végig családi/rokoni segítség nélkül. Van kiút ebből, csak szándék és akarat nincs.

2018. júl. 8. 09:33
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, menj onnan, vissza se nézz.

Anyád legyen csak boxzsák, ha akar. Az se úgy működik, hogy megy veled, ha te nem akarod.

De szerintem, mire ezt te is belátod, odébb lesz. Addig még kell pár év püfölés. Lehetnél most is határozott. Változtathatnál.

Anyás is, de ez most rólad szól.

2018. júl. 8. 09:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le onnan minél előbb. Ha édesanyád menne veled, akkor mond neki, hogy csak akkor, ha ő is a saját lábára áll. Lehet, hogy egy ideig még nem leszel egyedül, de legalább nem lesz gyepálás. Nyilván ekkor arra kell törekedni már neked és édesanyádnak is, hogy külön költözzetek.
2018. júl. 8. 09:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám anyukámnak, hogy akkor viszem magammal, ha minden kapcsolatot megszakít apámmal és nem árulja el hol vagyunk. Aztán fognám a kezét és elvinném onnan.
2018. júl. 8. 09:46
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

“20 eve nem vallt el tole, turte h megalazza veri stb .. akkor most elvallna? Nem is lenne hova mennie”

Akkor az a kérdés, hogy elmenj-e vagy maradj, anyukáddal? Anya nem akar menni. De azt se akarja,te elmenj. Akkor tűrjetek tovább? Neked költöznöd kéne, mert te tudod, hogy rossz a helyzet. Anyukának meg azt eldöntenie, hogy neki jó-e, ha marad. A saját életét kéne rendezne, nem pedig téged visszarántani a rosszba!

2018. júl. 8. 10:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Ma 09:06-nál a pont. Én 34 éves nő vagyok egy 3 éves kisgyerekkel, és ha a párom bántaná hát biztosan nem tűrném. (Bár azt se ha engem.) Igaz nekem lenne hova mennem, de még egy albérletben nyomorogni is jobb.Vagy apádat fel is lehet jelentetni.Mindenesetre; ha anyud nem akar menni, azzal nem tudsz mit csinálni, az ő baja.Nem a te hibád.Esetleg ha albérletbe költözöl felajálhatod neki a lehetőséget még egyszer, mert az is lehet, hogy nem mer lépni addig, amìg nincs biztosan hova.Ha azután se, akkor nem tudok mit mondani,sajnos így járt.De a címet ne áruld el.
2018. júl. 8. 15:00
 17/22 anonim ***** válasza:
42%
Gondolom a tesok azota szarnak rátok,olyan tipikus,lelép és szarik a másikra.. Te meg ülhetsz a szarban mert anyukád szellemi fogyatékos és társ függő..
2018. júl. 8. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha menni akarsz menj,ha egyedül akarsz,akkor menj egyedül! Én nem tudom sajnálni anyukádat,neki kellett volna megvédenie titeket,és még most is annyira önzö,hogy csak húzna vissza téged a nyomorba. Felnött ember,nem mártìrkodnia kéne,hanem megtanulnia felelösséget vállalni és a kezébe vennie az irányítást. Megérdemli a sorsát,ö csinâlta magának. Te meg azzal foglalkozz,hogy neked jó legyen,különben sose szabadulsz,ezt hidd el nekem.
2018. júl. 9. 01:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem a legkevésbé sem érdekelne az ostoba anyám lelki zsarolása, mikor kitett egy agrasszív állatnak.

Menj el, ő meg veresse agyon magát, ha ilyen hülye!

2018. júl. 9. 08:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem, 17-es, a tesók ÉRTELMES, JÓZAN emberek akik - a kérdezővel ellentétben - FELFOGTÁK, hogy anyuka menthetetlen.
2018. júl. 9. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!