Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg olyan nagy tragédia,...

Tényleg olyan nagy tragédia, hogy a párom nem viszi nyaralni a lányait? Az exe szerint ez azt jelenti, hogy már nem is szereti őket.

Figyelt kérdés

A lányok 10 és 8 évesek. Ők sem örültek különösebben a hírnek, de nem is voltak annyira elkeseredve egészen addig amíg az anyjuk el nem kezdte a siránkozást. Most viszont napi szinten sírnak az apjuknak, hogy vigye el őket valahová, mert a barátaik is mennek, a féltesóik is, stb. Az anyjuk ahelyett, hogy értelmesen lehetne vele beszélni pedig csak adja alájuk a lovat. Pontosan tudja, hogy idén túl sok minden összejött nekünk, ebből adódóan egy darabig anyagilag sem állunk valami jól és legkevésbé az utazgatáshoz van hangulata a páromnak, de ez sem érdekli.

Mit tegyünk, hogy kicsit javuljon a helyzet?

2018. júl. 5. 15:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire fontos, miert nem az anyjuk viszi oket? Ha nincs penzetek, akkor nincs penzetek.
2018. júl. 6. 08:14
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanarra gondoltam, mint 31-es.

Ha egyszer nincs pénz, akkor nincs pénz.

Anyuka viszi őket nyaralni? Abból, hogy a gyerekek azért sírnak, mert a féltesóik meg a barátaik is mennek, azt sejtem, hogy nem. Akkor meg mit pampog? Vigye el őket ő, úgyis övé a felügyeleti jog.

Ja, és kik a féltesóik? Csak nem arról van szó, hogy anyuka az új párjától való gyerekekkel elmegy nyaralni, a régi párjától valók meg nem mehetnek? Mert én ezt így tudom csak érteni.

Szerintem neked nem kell törődnöd az egésszel, hisz nem a te gyerekeid. A párod meg mondja meg kerek-perec, hogy nincs rá pénz, és ha cirkuszolnak, attól sem lesz.

Egyedül akkor lehetne jogos a nyavalygásuk, ha ti elmennétek nyaralni.

2018. júl. 6. 10:18
 33/36 anonim ***** válasza:
55%
Várjunk csak...ti mentek nyaralni a közös gyerekeitekkel és őket nem viszitek, mert arra már nincs pénz...igaz ez?
2018. júl. 13. 19:55
 34/36 anonim ***** válasza:
Utolsó: EZT honnan szeded?!?!??!?
2018. júl. 13. 19:56
 35/36 anonim ***** válasza:

33-as: "Várjunk csak...ti mentek nyaralni a közös gyerekeitekkel és őket nem viszitek, mert arra már nincs pénz...igaz ez?"

HOL olvastál olyat, hogy ök mennek nyaralni egyáltalán? Mert erröl szó sincs, mivel NINCS pénz nyaralásra!

2018. júl. 13. 20:54
 36/36 anonim ***** válasza:
55%
A kérdező nem magyarázta meg, milyen féltesók mennek, ha ők nem. Erre várom a választ.
2018. júl. 14. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!