Mit tehetek, ha sodor az ár és úgy érzem tragikus vége lesz?
Kulföldön élek, igy hozta az élet , férjemet követve jöttem ki, visszamenni nem tudok, elvaltunk vegul es egyedul nevelem a gyerekem.
Szuleim otthon, mar idösek, betegek , nem tudok mellettuk lenni , rezsijüket mar nem tudjak fizetni eleg regóta.
A gyerekemmel mar nem tudok hazaköltözni , mert az apja nem egyezik bele ,4 eve egyedul nevelem , most mar 11 és fél éves .
Munkahelyem megszunt masfel eve mindjart, megfelelesi kenyszerem balul sult el , mert mindig szorongtam, h kidobnak es emiatt nem voltam jelen amennyire kellett volna.
Most segelyen vagyok, van adósság is.
Munkat keresek minden teruleten, interjukra jarok , semmi sikerrel.
Úgy érzem h szerencsetlen vagyok, senki kutyaja es nekem nem jar semmi es biztos utalnak.
Egyetemet vegeztem de hiaba mert a lelki allapotom a bizonytalansag es aggódas lehúz es emiatt (is) nincs sikerem.
Úgy erzem h mar nem tudom helyrehozni az eletem es attól tartok, h ha egy nap mar nem fogom tudni kifizetni a hazbert , akkor a gyerekem itt kell maradjon es allami gondozasba kerul , vagy az apjahoz mert hazamenni csak en fogok tudni, mivelhogy muszaj lesz mert a hid alatt megsem lakhatok.
Lassan a haza se haza mert ha a szuleim meghalnak es a lakast elarverezik, akkor oda se lesz hova menjek.
Ilyen gondolataim vannak minden éjjel, az aggódas h vajon sikerul felneveljem legalabb 18 eves koraig?
Lehet ezt igy folytatni, úgy érzem nekem nem sikerul semmi , mar a gyerek is mondja h lehet ez a sorsod anya, h neked semmi ne sikeruljön.
Persze remelem, h munkat kapok , h minden rendben lesz , h fel tudom nevelni legalabb a lanyom , de nem hiszek ebben mar.
Minden este ezek a gondolatok marnak , evek óra megoldatlanul , pedig mindent megteszek , h jó legyen minden.
A szuleim is hianyoznak , olyan az egesz, mint egy rémálom.
Van valaki , aki tanacsot tudna adni, halas lennek ( bocs az ekezethianyt)
Vedd fel a kapcsolatot Baráth Andrással. Az Ő tanácsai hasznosak lehetnek a számodra. Megadom a linket: [link]
Nem kellene, hogy a gyereked az apjához kerüljön. Mégis kislányról van szó, nem kisfiúról. Egyébként a 2. válaszadóval ellentétben én úgy tudom, hogy 14 éves korától dönthet a lányod, hol szeretne lakni. (Régebben 12 volt.)Az állami gondozás meg maga a pokol. Igaz, hogy a gyerekek kapnak házra pénzt, de rengeteg a drogos gyerek közöttük, az erősebbek gyerekek terrorizálják a gyengébbeket, de ha nevelőszülőkhöz kerül a lányod, azok is lehetnek olyanok, hogy a munkát a Te gyerekeddel végeztetik és nem a sajátjukkal vagy önmaguk végzik.
A szülőket pedig érdemes lenne Magadhoz venni, ha olyan betegek. Ha nem lennél egyedül a lányoddal, hátha nem lennél ennyire kiborulva.
5-ös az megvan, ha apuka nem egyezik bele, NEM viheti az országból a gyreket?
Tegnap nyomtaka párom orra alá egy papírt, hogy az anyuka hazarepül a kisfiával, és kell két tanú, hogy ebbe apuka is beleegyezett, nem pedig meglép a nő a kicsivel.
Kérdező: miért akarsz hazamenni? Hogy a szüleid miatt nyomorba tedd a gyerekedet is?
Mert ha az ő rezsijüket is fizeted akkor magatoktól veszed el azt az összeget.
Kinn tanulhat a gyerek értelmes dolgokat, jó az oktatás, és plusz egy nyelvet anyanyelvi szinten.
Én biztosan nem mennék haza, otthon sokkal nehezebb egy fizetésből ellátni még magadat is, nemhog plusz egy főt.
Persze, semmi siker?
Elmész árufeltöltőnek, és probléma megoldva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!