Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek, ha sodor az ár...

Mit tehetek, ha sodor az ár és úgy érzem tragikus vége lesz?

Figyelt kérdés

Kulföldön élek, igy hozta az élet , férjemet követve jöttem ki, visszamenni nem tudok, elvaltunk vegul es egyedul nevelem a gyerekem.

Szuleim otthon, mar idösek, betegek , nem tudok mellettuk lenni , rezsijüket mar nem tudjak fizetni eleg regóta.

A gyerekemmel mar nem tudok hazaköltözni , mert az apja nem egyezik bele ,4 eve egyedul nevelem , most mar 11 és fél éves .

Munkahelyem megszunt masfel eve mindjart, megfelelesi kenyszerem balul sult el , mert mindig szorongtam, h kidobnak es emiatt nem voltam jelen amennyire kellett volna.

Most segelyen vagyok, van adósság is.

Munkat keresek minden teruleten, interjukra jarok , semmi sikerrel.

Úgy érzem h szerencsetlen vagyok, senki kutyaja es nekem nem jar semmi es biztos utalnak.

Egyetemet vegeztem de hiaba mert a lelki allapotom a bizonytalansag es aggódas lehúz es emiatt (is) nincs sikerem.

Úgy erzem h mar nem tudom helyrehozni az eletem es attól tartok, h ha egy nap mar nem fogom tudni kifizetni a hazbert , akkor a gyerekem itt kell maradjon es allami gondozasba kerul , vagy az apjahoz mert hazamenni csak en fogok tudni, mivelhogy muszaj lesz mert a hid alatt megsem lakhatok.

Lassan a haza se haza mert ha a szuleim meghalnak es a lakast elarverezik, akkor oda se lesz hova menjek.

Ilyen gondolataim vannak minden éjjel, az aggódas h vajon sikerul felneveljem legalabb 18 eves koraig?

Lehet ezt igy folytatni, úgy érzem nekem nem sikerul semmi , mar a gyerek is mondja h lehet ez a sorsod anya, h neked semmi ne sikeruljön.

Persze remelem, h munkat kapok , h minden rendben lesz , h fel tudom nevelni legalabb a lanyom , de nem hiszek ebben mar.

Minden este ezek a gondolatok marnak , evek óra megoldatlanul , pedig mindent megteszek , h jó legyen minden.

A szuleim is hianyoznak , olyan az egesz, mint egy rémálom.

Van valaki , aki tanacsot tudna adni, halas lennek ( bocs az ekezethianyt)

2017. szept. 8. 00:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Mellesleg, feltűnt, hogy van egy gyereked, aki számít rád?!

Nem finnyáskodni kell, hanem az első munkát megragadni VÁLOGATÁS NÉLKÜL.

Igen, a wc pucolást is, mert különben éhen haltok.

Aggódásból még nem került pénz az asztalra sohasem, és most már nem rólad van szó, hogy elélsz napi egy szelet zsíros kenyéren is.

2017. szept. 8. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

A lelki állapotodhoz tényleg valami egyszerűbb, és könnyebb munka illik, mert a megfelelési kényszer miatt nem teljesítesz jól.ha lesz sikerélményed,a munka is jobban fog menni.nagyon sok olyan munka hely van, ahol pl. Mosogatással kezdenek,és a végén kisfőnökök lesznek.

A lányok számít rád. Ne olyan példát mutass neki, hogy "úgysem sikerül semmi".

2017. szept. 8. 11:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Kösz a valaszokat, kedvesek vagytok, ment a zöld kez mindenkinek.

Norvegiaban lakom. Nem vesznek fel arutöltönek sem, nyelvet perfektul beszelem , megsem kellek sehova .

2017. szept. 8. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
82%

Elképzelni sem tudom, miért kerülne állami gondozásba a gyereked, ha az apja is ott van, és nem egy alkesz, kábítós börtöntöltelék, hanem egy tisztességesen dolgozó átlagember.

Ha pedig az apjához kerül, akkor éppúgy a saját szülője fogja nevelni, mintha nálad lenne. És könnyen lehet, hogy jobban, mert ő megállja a helyét az életben, a munkahelyén és ezt a példát adja tovább a gyerekének. Te mit adsz tovább neki? Azt, hogy semmi se sikerül, mindenért aggódni kell. Mit gondolsz, melyikőtök van jobb hatással a gyerekre???

2017. szept. 8. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!