Mit tehetek, ha sodor az ár és úgy érzem tragikus vége lesz?
Kulföldön élek, igy hozta az élet , férjemet követve jöttem ki, visszamenni nem tudok, elvaltunk vegul es egyedul nevelem a gyerekem.
Szuleim otthon, mar idösek, betegek , nem tudok mellettuk lenni , rezsijüket mar nem tudjak fizetni eleg regóta.
A gyerekemmel mar nem tudok hazaköltözni , mert az apja nem egyezik bele ,4 eve egyedul nevelem , most mar 11 és fél éves .
Munkahelyem megszunt masfel eve mindjart, megfelelesi kenyszerem balul sult el , mert mindig szorongtam, h kidobnak es emiatt nem voltam jelen amennyire kellett volna.
Most segelyen vagyok, van adósság is.
Munkat keresek minden teruleten, interjukra jarok , semmi sikerrel.
Úgy érzem h szerencsetlen vagyok, senki kutyaja es nekem nem jar semmi es biztos utalnak.
Egyetemet vegeztem de hiaba mert a lelki allapotom a bizonytalansag es aggódas lehúz es emiatt (is) nincs sikerem.
Úgy erzem h mar nem tudom helyrehozni az eletem es attól tartok, h ha egy nap mar nem fogom tudni kifizetni a hazbert , akkor a gyerekem itt kell maradjon es allami gondozasba kerul , vagy az apjahoz mert hazamenni csak en fogok tudni, mivelhogy muszaj lesz mert a hid alatt megsem lakhatok.
Lassan a haza se haza mert ha a szuleim meghalnak es a lakast elarverezik, akkor oda se lesz hova menjek.
Ilyen gondolataim vannak minden éjjel, az aggódas h vajon sikerul felneveljem legalabb 18 eves koraig?
Lehet ezt igy folytatni, úgy érzem nekem nem sikerul semmi , mar a gyerek is mondja h lehet ez a sorsod anya, h neked semmi ne sikeruljön.
Persze remelem, h munkat kapok , h minden rendben lesz , h fel tudom nevelni legalabb a lanyom , de nem hiszek ebben mar.
Minden este ezek a gondolatok marnak , evek óra megoldatlanul , pedig mindent megteszek , h jó legyen minden.
A szuleim is hianyoznak , olyan az egesz, mint egy rémálom.
Van valaki , aki tanacsot tudna adni, halas lennek ( bocs az ekezethianyt)
Mellesleg, feltűnt, hogy van egy gyereked, aki számít rád?!
Nem finnyáskodni kell, hanem az első munkát megragadni VÁLOGATÁS NÉLKÜL.
Igen, a wc pucolást is, mert különben éhen haltok.
Aggódásból még nem került pénz az asztalra sohasem, és most már nem rólad van szó, hogy elélsz napi egy szelet zsíros kenyéren is.
A lelki állapotodhoz tényleg valami egyszerűbb, és könnyebb munka illik, mert a megfelelési kényszer miatt nem teljesítesz jól.ha lesz sikerélményed,a munka is jobban fog menni.nagyon sok olyan munka hely van, ahol pl. Mosogatással kezdenek,és a végén kisfőnökök lesznek.
A lányok számít rád. Ne olyan példát mutass neki, hogy "úgysem sikerül semmi".
Kösz a valaszokat, kedvesek vagytok, ment a zöld kez mindenkinek.
Norvegiaban lakom. Nem vesznek fel arutöltönek sem, nyelvet perfektul beszelem , megsem kellek sehova .
Elképzelni sem tudom, miért kerülne állami gondozásba a gyereked, ha az apja is ott van, és nem egy alkesz, kábítós börtöntöltelék, hanem egy tisztességesen dolgozó átlagember.
Ha pedig az apjához kerül, akkor éppúgy a saját szülője fogja nevelni, mintha nálad lenne. És könnyen lehet, hogy jobban, mert ő megállja a helyét az életben, a munkahelyén és ezt a példát adja tovább a gyerekének. Te mit adsz tovább neki? Azt, hogy semmi se sikerül, mindenért aggódni kell. Mit gondolsz, melyikőtök van jobb hatással a gyerekre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!