Tényleg olyan nagy tragédia, hogy a párom nem viszi nyaralni a lányait? Az exe szerint ez azt jelenti, hogy már nem is szereti őket.
A lányok 10 és 8 évesek. Ők sem örültek különösebben a hírnek, de nem is voltak annyira elkeseredve egészen addig amíg az anyjuk el nem kezdte a siránkozást. Most viszont napi szinten sírnak az apjuknak, hogy vigye el őket valahová, mert a barátaik is mennek, a féltesóik is, stb. Az anyjuk ahelyett, hogy értelmesen lehetne vele beszélni pedig csak adja alájuk a lovat. Pontosan tudja, hogy idén túl sok minden összejött nekünk, ebből adódóan egy darabig anyagilag sem állunk valami jól és legkevésbé az utazgatáshoz van hangulata a páromnak, de ez sem érdekli.
Mit tegyünk, hogy kicsit javuljon a helyzet?
20-as, a 7-esnek teljesen igaza van. Egy ismerősöm kilenc éves fia tavaly kijelentette, hogy reméli, legközelebb nem csak a Balatonra mennek le két hétre, hanem minimum Horvátországba, mert a Balaton annyira ciki.
Most meg alig jöttek haza 2 hét után a horvát tengerről, már azért nyavalyog, hogy miért nem tudnak ők is elmenni valami családi haverokkal Bulgáriába. Meg ki van akadva, hogy idén már nem tudnak elmenni máshová hosszabb időre.
Őt senki nem "uszítja", mint a kérdező férjének a két lányát.
Kérdező, ezzel semmit nem tudtok tenni. Esetleg a nagyszülők nem tudnak beszélni a volt feleséggel?
Mit értenek nyaralás alatt?
Írták itt többen az alacsonyabb költségvetésű, ugyancsak nyaralásnak vehető közös időtöltést. Azt sem lehet összehozni/ megkedveltetni a lányokkal?
Bár megértem, nekem is ciki volt, mikor suliba mentünk szeptemberben és a anyaralás volt a téma...én ilyenkor hazudtam h merre voltam és cikiség letudva. De ma már fb meg insta kell ahol bizonyítani is lehet mindenkinek micsoda parádé van...
Szerintem jobb lenne még csírájában elfojtani az ex erőszakos követelőzését.
Érzelmileg manipulálja a párodat:("már nem is szereti a gyerekeket") Na neee!
Ha így folytatja pár éven belöl autót, lakàst követel a gyerekeknek.
A gyerekeknek meg kell mondani, hogy ez van... Ha tetszik tetszik, ha nem tetszik durcizzanak otthon.
Minden napra jut egy ilyen kérdés, ahol Újnő vesézi ki a párja+exe dolgait, ahol persze ex a genyó és a pasi az áldozat, persze mindezt Újnő akarja megoldani...
A pasi vigye csak el a gyerekeit klassz programokra hogy kihasználják a nyári szünetet, ez a normális!
De nincs ra keret hogy nyaralgasson x okok miatt,a lanyai meg ezert duzzognak mert nincs 2het balcsi,egyiptom,mallorca nemtudom hova terveztek...
Ha nincs mibol nehez am:D jezusom de sotetek vagytok hogy nem ertitek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!