Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nagyon kockázatos, még...

Ez nagyon kockázatos, még tragédia is lehet belőle?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve apukám elhagyta a családot, méghozzá 1 szó nélkül . Édesapám mindig zárkózott, idegesítő, és boldogtalan volt. A kapvsolatunk viszonz szoros volt. Miután elment én lelki beteg lettem, sok mindent elvesztettem, összeestem, ám most lehetőségem lesz kérdezni tőle. Én úgy tervezem h. nem baszok ki többet magammal, és egyenesen megkérdezem ami 3 nyomja a sz8vem, és amit ő ahogy csak tud: elkerül. A kérdésem az lenne, h. Ha egy ilyen embert ( boldogtalan, mindenkinek megfelelni vágyó; önmagát leíró, flusztrált,naív , vmiféle időzített bombát) szembesítenék valamivel, mi a legrosszabb ami szerintetek történhet?
2015. aug. 23. 02:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért akarsz egyáltalán bármit kérdezni tőle?
2015. aug. 23. 02:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert elkerülhetetlen lesz a találka és van vmi ami nagyon nyomja a szívem.
2015. aug. 23. 02:47
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha ennyire depresszív,mint amilyennek leírod,akkor kockázatos,de nem lehetetlen.Ha valóban szoros kapcsolatod volt vele,akkor mondd el neki bátran,ami a szívedet nyomja,viszont ügyelj a tálalásra.Nem kell lerohanni és beleordítani az arcába a sérelmeidet,hanem szépen,nyugodtan felnőtt módjára mondd el neki.
2015. aug. 23. 03:21
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Szia, en mar jartam a hekyzetedben, "edesapam" pont ilyen. Nyugodtan b*szd a pofajaba a dolgokat ( nekem a szep szo nem segitett). Megakart verni, de nem sikerult neki. A lenyeg ,hogy bator vagy es megprobalod. Ne add fel, hajra dragam.
2015. aug. 23. 03:27
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez a találka ma lesz?
2015. aug. 23. 04:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Annyira nem lehetett elkeseredett, ha meg tette a lepest ahhoz amit o akart, amivel szerinte boldogabb lehet.

Nyugodtan kerdezz ket dolog lehet, nem kapsz valaszt, vagy legalabbis nem az igazat vagy nem amit varsz. Vagy egy vita lesz.

2015. aug. 23. 04:22
 7/11 anonim ***** válasza:
6: Ez nem 2, hanem 4.:)
2015. aug. 23. 04:27
 8/11 anonim ***** válasza:

7-es! Igaz, nem szamoltam

Kerdezo tul bonyolit. Apuka otthagyta oket, szoval beletojik. Eli az eletet.

2015. aug. 23. 04:57
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha egy ilyen embert ( boldogtalan, mindenkinek megfelelni vágyó ....."

Ha három éve egy szó nélkül hagyta el a családját, akkor azért annyira szerintem nem illik rá a "mindenkinek megfelelni vágyó".

Ha szeretnél valamit megkérdezni tőle, szerintem tedd nyugodtan, csak arra érdemes figyelned, hogy - akármilyen nehéz tekintettel a történtekre - igyekezz kulturáltan, és lehetőleg vádaskodás és bűntudatkeltés nélkül beszélni a sérelmeidről, érzéseidről, főleg, ha azt szeretnéd, hogy őszintén válaszoljon neked arra, amit tudni szeretnél, másrészt ha abban bízol, hogy a valaha szoros kapcsolatotok után újra közelebb tudtok kerülni egymáshoz, még ha az elmúlt 3 évet nem is lehet nem megtörténtté tenni.

2015. aug. 23. 08:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérdezz bármit, amit akarsz, jogod van hozza. Majd ő kezeli, felnőtt ember. Nem miattad labilis, ne aggodj.
2015. aug. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!