Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nagyon kockázatos, még...

Ez nagyon kockázatos, még tragédia is lehet belőle?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve apukám elhagyta a családot, méghozzá 1 szó nélkül . Édesapám mindig zárkózott, idegesítő, és boldogtalan volt. A kapvsolatunk viszonz szoros volt. Miután elment én lelki beteg lettem, sok mindent elvesztettem, összeestem, ám most lehetőségem lesz kérdezni tőle. Én úgy tervezem h. nem baszok ki többet magammal, és egyenesen megkérdezem ami 3 nyomja a sz8vem, és amit ő ahogy csak tud: elkerül. A kérdésem az lenne, h. Ha egy ilyen embert ( boldogtalan, mindenkinek megfelelni vágyó; önmagát leíró, flusztrált,naív , vmiféle időzített bombát) szembesítenék valamivel, mi a legrosszabb ami szerintetek történhet?
2015. aug. 23. 02:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van reális veszélye annak, hogy baltát ragad, és szétveri a fejed? Ha igen, akkor egyáltalán ne állj szóba vele. Ha nem, akkor nyugodtan kérdezd meg tőle, ami a szívedet nyomja, legfeljebb kiborul. Majd túlteszi magát rajta...

Egyébként meg lehet tudni, mi lenne az a kérdés?

2015. aug. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!