Folyamatos veszekedések az ételen?
Mennyi bunkó proli gyűlt itt össze, te jó ég (nyugodtan pontozzatok, én is pontoztalak titeket). Az a típus, aki kiteszi a gyerekét a 18. szülinapján, vagy ha mégsem, akkor elvárja, hogy a még tanuló gyerek dolgozzon, és fizessen az otthoni ellátásért. Mindenki arról beszél, hogy főzzön inkább a gyerek, lehetőleg az egész családra, de az fel sem merült, hogy esetleg apuka főzhetne, aki egész délután otthon van! Ezt magyarázza már meg valaki, hogy apának miért nincs semmyilen dolga a háztartásban?! Mert éjt nappallá téve dolgozik a betevő falatért? Nekem nem az jött le.
Viszont kérdező is nagy barom, ha minden nap étteremből rendel, ráadásul enniyért. Menüt olcsóbban is lehet kapni. Ahova járok (egyetem mellett önkiszolgáló), kb. 800 forint egy menü, de nagy adat főétel és leves is 1500 alatt van. És persze Budapesten. Főzni meg tényleg 10 perc alatt lehet gyorsat, vagy hétvégenkét nagyobb adagot, amit le lehet fagyasztani. De olyan mintha az egész családban senkit nem érdekelne, hogy van-e mit enni. Ha valaki szerez magának, arra meg ráugranak.
Fuj nagyon gaz, hogy kisajnalad apukadbol a maradekot, ez undorito dolog el sem hiszem.
Viszont! Anyukadnak is foznie kellene gyakrabban, tobb ezer no munka utan szinte mimden map foz, apukadnak is elolehetne venni a fozni valokat neha es persze neked is. Kompromisszumot kellene kotni szerintem,hogy ki mikor foz, de ilyet hogy a sajat apadtol sajnalod a maradekod hat nem tudom elhinni.
Hihetetlenul furcsa csalad vagytok, mar bocsi
Van a családban 3 épkézláb, kvázi felnőtt ember.
Egyik sem ér rá főzni, inkább azon veszekednek,ki eszi meg a rendelés maradékát.
Szóval: anyukád, amikor nem dolgozik, tudna többfélét, nagyobb mennyiségben főzi, betenni kisebb adagokban a fagyasztóba.
A válaszaidból úgy értettem, délután te is, apukád is otthon vagytok.
Feltenni főzni tésztát, csinálni mellé pörköltet, bolognait, carbonarat, krumplistésztának krumplit ( bármit) kb fél órás munka+ kevergetni kell néha.
Egy órátok nehogy már ne legyen.
Igen, én is van, hogy 9 kor érek haza a munkából, mégis van kaja.
Amúgy, 2000 forintból majdnem egy kiló hús és 2 csomag tészta kijönne. Sőt, még savanyúságra is marad. Öten vagyunk, nálunk ez a mennyiség elég másfél napra.
De ti a drágán vett, kevés kaján veszekedtek :D
41! mindenekelőtt te vagy itt egyedül "bunkó proli"
és + ostoba, gonosz alak, mert nem tudod elképzelni, hogy a családfő, az apa dolgozik, hogy a család éljen (du. otthon van, mert 5kor kezd?) - és annyit nem kap, hogy ehessen.
#46! A legkevésbé sem vagyok proli, kikérem magamnak.
És mi van, ha apuka 5-kor kel? Akkor is ráér 10-kor lefeküdni, addig meg nyugodtan főzhat magának. Nehogy már a gyerek főzzön az egész családra! Hogy segít a házimunkában, kitakarítja a szobáját, leviszi a szemetet, néha felposzívózik, oké, de nem azért van, hogy háztartást vezessen. Vagy ha kisebb gyerek lenne, senki nem látná el? Ja, persze, valaki már 9 évesen főzött, én meg 2 évesen mostam-vasaltam a szüleimre. Ne már!
"A nők meg nem cselédek... akkor mindenki intézzen kaját magának. Ha fater meg ennyire bélpoklos"
Igaz vérmes hsz. A családról, mint közösségről, melyet a szeretet és megbecsülés tart össze, már nem is hallott. Ha a családfő éhes = bélpolkos, ha felnőtt, anyányi diáklány csak a telefonját nyomkodja, az igen, az modern világban életcél, talán még azt is "jogosnak" érzenéd, hogy kukázza az apját.
A családok egy-egy sejt a társadalom élő, organikus szövetében, ha azok betegek, a sejtek betegek, akkor elrákosodik és beledöglik a társadalom. Sic transit gloria mundi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!