Folyamatos veszekedések az ételen?
Magántanárt netet ki is fizeti?
Le ne essen a körmöd, hogy főzni kelljen
#13 aztán te miért vagy itt akkor rizseshús főzés helyett?
Vagy bármi más helyett?
Nem tudom a rokonoknak való segítés miből áll, de képzeld este 8 után is simán lehet főzni. (én ha délutános vagyok akkor érek haza. Olyankor vagy este főzök vagy korábban kelek, hogy még munkaidő előtt megcsináljam) Ha az ember úgy számol előre 2 napra meg lehet csinálni a kaját. (tegnap pl. nagy halom fasírtot sütöttem krumplisalátával mert tudom, hogy ma meg holnap nem fogok tudni főzni)
Ugyan már egy lecsó vagy egy "gazdagabb" rántotta 20 perc alatt elkészül és nem kell hozzá Gordon Ramsey-nek lenni. Én rendszerint sorozatokat vagy youtube-ot nézek a telefonomon míg fő a krumpli vagy sütöm a rántott húst. Amúgy is eltöltenék annyi időt a neten, közben legalább csinálok valami hasznosat.
Az elején én is azt hittem milyen macerás, és akkoriban pl a munkahelyemen mindig rendeltem az ebédet. Aztán mikor 1x kiszámoltam, hogy havonta mennyibe kerül napi 1200ft-os menüt kérni (és akkor az még csak 1 személyes) és azóta max heti 1x rendelünk.
De ha minden áron rendelni akarsz akkor is lehet olcsóbban találni. Ahol nem egyedi rendelés hanem heti menü van már 1000ft körül is lehet kérni.
Elég nehéz kizárólag a kérdésre koncentrálni, mert mindenkiben különböző kérdések merülnek fel.
Ha nem dolgozol, nem keresel pénzt, akkor valószínűleg a szüleidtől kapod. Így részedről szemtelenség ennyiért rendelni ételt napi szinten. Ne dumáld meg, hogy nincs olcsóbb. Bárhol találni kifőzdét, éttermet, ahova be lehet fizetni menüre fele ennyiért.
A másik szemtelenség az, hogy ha már tőlük kapod a pénzt, sajnálod a saját apádtól az ételt. A mi családunkban elképzelhetetlen, hogy sajnáljuk egymás elől az ételt. Ha megeszi, kenj magadnak vajas kenyeret reggelire.
Üljetek le kicsit matekozni, hogy ki mennyit tesz bele a háztartásba. EGy idő után nem feltétlenül az a dolga, hogy kinyalja a feneked, hanem megtanulj te is beosztani. Én dolgozom, de így is meggondolom, hogy rendeljek-e valamit, vagy főzzek. Elég luxus lenne napi szinten.
Akkor ne nyávogj.
Más 8-9 óra munka után áll neki főzni, kb. 15-20 perc alatt megvan egy kaja, 500 ft-ból.
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!