Folyamatos veszekedések az ételen?
34-35 amit írtok séma, frázis - persze, nem jó ételt lopni, így van.
De hogy miért alakult ez ki, hogy az Apa ezt teszi és mi lehet az emberi megoldás egy család esetében - azt kereste a válaszolók többsége.
Szerintem is főzz valamit inkább. 2000 forintból már jó adag kaja kijön. De ebbe beleadhatna mindenki, így többet tudnál csinálni, mindenkinek jutna.
Én is ugyanúgy diák vagyok, de eszembe nem jutna szólni, ha valaki eszik abból, amit hoztam. Mert én is kapok abból, amit más vesz és mégiscsak anyámék házában lakom, és igen, ők fizetik a rezsit. Én is későn érek haza, anyu is. De akkor is lehet főzni. Van olyan étel, amit fél-egy óra alatt összedobsz.
És igen, egy szülő dolga, hogy támogassa a gyerekét, de ne várd el, hogy majd te ott laksz, fogyasztod a vizet, a gázt, az áramot, gondolom enni is szoktál otthon, aztán ha te veszel valamit, az csak a tiéd legyen. Ritkán mondok ilyet, de szerintem működj együtt, vagy ha annyira ragaszkodsz, hogy a megvett dolgaid csak a tieid legyenek, akkor költözz el, tartsd el magad, és akkor te fizeted a rezsit, az albérletet, nyugodtan vehetsz olyan kaját amilyet akarsz, senki nem fogja megenni előled. Bár akkor már hidd el, megtanulsz főzni, mert akkor nem lesz pénzed 2000 forintért étteremből rendelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!