Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több évtized múlva pótolhatók...

Több évtized múlva pótolhatók valahogyan a gyermekkorban nélkülözött ölelések, gyengéd szülői szavak, ha a szülők már halottak?

Figyelt kérdés
Kifelé mindig tökéletes családnak tűntünk, valójában melegség, ölelés nélkül nőttem fel, magányos voltam a családomban. Már évtizedek teltek el, de még mindig hiányzik a simogatás, az ölelés, amelyet gyermekkoromban senkitől nem kaptam meg.

2018. jún. 30. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt egy párom aki hasonló cipőben járt. Nagyon ragaszkodó és szeretet éhes volt, úgy gondolom egy megfelelő pár ha igazán tud szeretni az űrt is képes betölteni vmilyen szinten. Persze soha nem teljesen.
2018. jún. 30. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Évtizedek múltán már nem a szülő miatt kell keseregni, hanem szerető társat találni. Aztán meg gyereket.
2018. jún. 30. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Wtf...te beteg vagy, ember.
2018. jún. 30. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is akkor leszel rendben, ha találsz egy társat, aki gyakran, minden lehetséges módon kinyilvánítja a szeretetét feléd.
2018. jún. 30. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezt a szeretetéhséget a testvéreimre és páromra öntöttem/öntöm folyton. Neked is valami ilyesmit tudok ajánlani
2019. márc. 25. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!