Mik lehetnek a gyermekkorban történő lelki terror következményei?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 20:31
1/9 anonim válasza:
akár - ne adj isten - politikus is válhat belőle.
2/9 anonim válasza:
Szinte lehetetlen megjósolni, minden eset egyedi. Kifejtenéd kicsit specifikusabban? Akár privátban is.
Az biztos, hogy lehetnek következményei, de nem lesz valakiből feltétlenül roncs, ha tudja kezelni.
3/9 Alain Delon válasza:
Ugyanúgy lehet gátoltság, mint agresszió az eredmény.
4/9 anonim válasza:
Mentális rokkantság, stressz, sosem fog megnyílni emberek előtt, káros szenvedélyek. Sok féle lehet.
5/9 anonim válasza:
Legtöbbször annyira foglalkoztatja a sérültet az eset, hogy nem tud másra fókuszálni és ő is ilyennél válik.
6/9 anonim válasza:
Nekem még nagyban tart az egész, ha gondolod mesélek privátban.
7/9 anonim válasza:
Nekem leginkább abban jelentkezik a dolog hogy a mai napig nem vagyok képes kialakítani normális emberi kapcsolatokat és örök magányban kell leélnem az életem mert sehol nem találom igazán a helyem.
8/9 anonim válasza:
Engem sokszor vertek és terrorizáltak (főleg apám). Nálam a következők alakultak ki: személyiségzavar, szorongás, stressz, önértékelési problémák, általános depresszió, szellemi visszamaradottság (kb. 16 éves szinten).
26/F
9/9 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy túl tud lendülni rajta és teljesen normális életet tud élni, ahol tudja, hogy független és elég erős ahhoz, hogy meg tudjon állni saját lábán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!