Ezzel egy szülő szerintetek mégis mire akar utalni vagy már csinál ilyet?
Kérdezem inkább nálam idősebb embereket vagy szülőket ( 23 vagyok ) .
Anyám még a héten mondta , hogy majd hoz nekem vitamint be a városba mert a páromnál lakom. Hozott is a táskát beakasztotta a kerítésen ( mert , még hozott valamennyi kaját is )
És a vitaminnak a blokkját vagy benne hagyta vagy direkt bele rakta ( mert azért -olykor csinál ilyet , hogy lássuk mire mennyit költ ha nekünk is kell valami ) . Hogy ilyeneket mégis mér csinál egy két szülő hogy lássuk mennyit költött arra amit nekünk szánt.
Te ismered anyukádat. Az enyém biztosan nem engedné, hogy ilyen apróságot kifizessek neki, és max. véletlenül felejtené a szatyorban a blokkot, vagy csak szimplán nem is foglalkozna vele, mert nem gondolná, hogy ilyen hülyeségen elkezdek kombinálni.
Amúgy meg miért esik nehezedre felhívni vagy írni neki egy sms-t, hogy mennyivel tartozol? Egyből ki is derülne, hogy szeretné-e, ha kifizetnéd.
De ha kéri, hogy fizesd ki miért nem MONDJA MEG?
Miért kell passzív-agresszívkodni, meg célozgatni?
Én ha veszek valamit a barátnőmnek mert kérte, és magától nem jut eszébe, akkor megmondom neki, hogy x összeg lesz, vagy 4 tábla csoki. Ennyi.
Mi van? Az összes nyelvtan náci idejött a szülő-gyemek rovatba kötözködni? A tudomány kategória nyelvtan rovatában nincs elég kérdés, hogy kiélhessétek magatokat? Mi a túrónak kell mindenkit szekálni???
A sok funkcionális analfabéta. Aki nem a kérdésre válaszol. Hanem a nyelvtanját szekálja...
Több lehetőség is van:
1, Szeretné, hogy kifizesd
2, Eszre se vette, hogy benne van
3, Ha cserelni akarod, csaknblokk ellenében lehet Mondjuk nem tudom hogy Magyarorszagon cserelnek e gyógyszert.
Nekem apámnak volt szokása, hogy minden ajándékon amit tőle kaptunk rajta hagyta az árcédulát, vagy hozza tette a blokkot. Az ő célja az volt, hogy anyám lássa, mennyit költ ránk.
Amúgy meg azt irod, " mert azért -olykor csinál ilyet , hogy lássuk mire mennyit költ ha nekünk is kell valami " nem ismertem mi a kérdés. Ha külön éltek, evidens, hogy azért van, mert ki kell fizetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!