Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezzel egy szülő szerintetek...

Ezzel egy szülő szerintetek mégis mire akar utalni vagy már csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Kérdezem inkább nálam idősebb embereket vagy szülőket ( 23 vagyok ) .

Anyám még a héten mondta , hogy majd hoz nekem vitamint be a városba mert a páromnál lakom. Hozott is a táskát beakasztotta a kerítésen ( mert , még hozott valamennyi kaját is )

És a vitaminnak a blokkját vagy benne hagyta vagy direkt bele rakta ( mert azért -olykor csinál ilyet , hogy lássuk mire mennyit költ ha nekünk is kell valami ) . Hogy ilyeneket mégis mér csinál egy két szülő hogy lássuk mennyit költött arra amit nekünk szánt.

2018. jún. 21. 08:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, helyesen írni sem tudsz!
2018. jún. 21. 09:30
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Akkor úgy van, ahogy gondoltam. Csak véletlenül benne hagyhatta a táskában, nem gondolnám, hogy ki akarná fizettetni. Nem lenne pofám pénzt kérni vagy elfogadni valamiért, amit én önként adok a másiknak.
2018. jún. 21. 09:36
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Te ismered anyukádat. Az enyém biztosan nem engedné, hogy ilyen apróságot kifizessek neki, és max. véletlenül felejtené a szatyorban a blokkot, vagy csak szimplán nem is foglalkozna vele, mert nem gondolná, hogy ilyen hülyeségen elkezdek kombinálni.

Amúgy meg miért esik nehezedre felhívni vagy írni neki egy sms-t, hogy mennyivel tartozol? Egyből ki is derülne, hogy szeretné-e, ha kifizetnéd.

2018. jún. 21. 09:52
 14/21 anonim ***** válasza:
4%

De ha kéri, hogy fizesd ki miért nem MONDJA MEG?

Miért kell passzív-agresszívkodni, meg célozgatni?

Én ha veszek valamit a barátnőmnek mert kérte, és magától nem jut eszébe, akkor megmondom neki, hogy x összeg lesz, vagy 4 tábla csoki. Ennyi.

2018. jún. 21. 10:03
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy a vesszőket te nem ismered, vagy mi a fene?
2018. jún. 21. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Irigylem a problemádat. Könnyebb kiírni kérdést a gyakorira, mint megkérdezni anyádat, hogy kifizesd-e, vagy sem?
2018. jún. 21. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Ezt tényleg gyakori kérdésekre kell kiírni? :D Miért nem anyukádat kérdezed? Amúgy irigylem a hatalmas problémádat!
2018. jún. 21. 11:47
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

Mi van? Az összes nyelvtan náci idejött a szülő-gyemek rovatba kötözködni? A tudomány kategória nyelvtan rovatában nincs elég kérdés, hogy kiélhessétek magatokat? Mi a túrónak kell mindenkit szekálni???

A sok funkcionális analfabéta. Aki nem a kérdésre válaszol. Hanem a nyelvtanját szekálja...

2018. jún. 21. 11:49
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó, a helyesírás hozzátartozik az általános műveltséghez. Jelentkezel egy állásra, odaállítasz olyan önéletrajzzal, ami tele van hibákkal? Ja, tudom, a neten nem kell helyesen írni, meg siettél, meg telefonról írsz...
2018. jún. 21. 12:01
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

Több lehetőség is van:

1, Szeretné, hogy kifizesd

2, Eszre se vette, hogy benne van

3, Ha cserelni akarod, csaknblokk ellenében lehet Mondjuk nem tudom hogy Magyarorszagon cserelnek e gyógyszert.

Nekem apámnak volt szokása, hogy minden ajándékon amit tőle kaptunk rajta hagyta az árcédulát, vagy hozza tette a blokkot. Az ő célja az volt, hogy anyám lássa, mennyit költ ránk.

Amúgy meg azt irod, " mert azért -olykor csinál ilyet , hogy lássuk mire mennyit költ ha nekünk is kell valami " nem ismertem mi a kérdés. Ha külön éltek, evidens, hogy azért van, mert ki kell fizetned

2018. jún. 21. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!