Mégis milyen szülői az, akinek a gyerek parancson? 17/F
környezetem ihlette ezt a kérdést
Arról van szó hogy a gyerek parancsolt az apjának hogy vegyen neki 300 ezerét telót.
Először is: apuka megvette, vagy nem?
Parancsolgatni az én 4 évesem is tud.
Akkor ez már valaminek a végkifejlete, amit úgy hívhatnak, hogy súlyos elkényeztetés, plusz túlzott önfeláldozás.
Akár gazdag az apuka, akár nem, a minimum a kérés. De ha egy gátlástalan cégvezetőt akarnak nevelni belőle, akkor jó úton haladnak, csak céget is adjanak alá, mert így még az sem lesz neki.
Ez nem parancsolgatás. Próbálkozás. Vagy bejön vagy nem.
ha megvette, bejött, mert van rá pénze.
Az apuka biztos nem gazdag, mert a gyenge, naiv emberek nem jutnak sehova az életben.
Ráadásul az a gyerek egy roncs, aki akkorát fog pofára esni, amikor kikerül, hogy dolgozni kell és hasonló, és akkor épphogy megkeres 140 ezer forintot, biztos, hogy nem ájfonra meg ermekszre fogja költeni azt a pénzt. Az én szüleim gazdagok, de nekem mindenért megkellett küzdenem, és nekik köszönhetően, nem gondolom azt, hogy minden a fán terem, és a sült csirke majd a számba repül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!