Nekem kellene megtartanom nagy fiam ballagását?
-- Trollok kérem kíméljenek! köszönöm! --
Sziasztok. Nagyon sok éve, hogy külön élet a feleségemtől. Igaz, hogy a ház, amiben él fél részben az övé, de én eddig nem kértem semmit, gondolván a gyerekekre, hogy tudjanak hova hazamenni címmel. A háború nem jó senkinek.
Fiaimmal minden héten tartjuk a (az igen jó) kapcsolatot.
Eljött az idő, hogy fiam ballag. Eddig még nem kaptam meghívót. Persze még akármi is lehet.
Kinek a dolga megszervezni a ballagás utáni ebédet, ceremóniát?
Az anyjának akinél él vagy nekem kellene külön?
Az alapján, ahogy vázoltad a helyzeteteket, szerintem az anya dolga ez. De ha te úgy érzed, hogy szerepet vállalnál a dologban a fiad és közted lévő kapcsolat érdekében, akkor esetleg megteheted, hogy felhívod a fiad és érdeklődsz. Ha kifejezetten szeretnél a részese lenni a dolognak, ne várj a fiúra. Felajánlhatod, hogy amennyiben már szerveztek valamit, a költség felét szívesen magadra vállalod. Ha nem így van, akkor az is ok a részedről, de szerintem ha kapsz meghívót, ha nem, menj el a ballagásra egy csokor virággal, csináltass valami vagány fiúsat, és gratulálj a fiadnak. Ha olyan a helyzet, legfeljebb az ebéden v. vacsorán (összejövetelen) már nem veszel részt.
Remélem, sikerül úgy megoldanotok, hogy neked is és a fiadnak is jó érzések maradjanak a nagy nap után :)
Ez nem a KELL kategória.
Ha annyira jó a kapcsolatod a fiaddal, ahogy írod, akkor leülsz vele és megkérdezed, mik a tervek a ballagás utáni ünnepléshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!