Valaki akinek a párjának van gyereke?
Figyelt kérdés
Már régóta ismerem a párom. Együtt vagyunk,van egy gyermekünk is. Jól megvagyunk,viszont neki az előző párjától van gyereke. Baj ha néha zavar a jelenlétük? Nem akarom a párom megbántani,mert szeretem,ezért nem szolólok neki. De akkor is irritálnak. Nem laknak velünk,de a párom mielőtt megismert volna,már akkor nem lakott velük.2016. ápr. 18. 21:01
1/6 anonim válasza:
Nem baj. Majd a párod következő párját a te gyereked fogja irritálni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nalam szó sincs arrol h e miatt elhagyjon vagy én hagyjam el. Csak annyi az egész,hogy ha összefutunk vele,olyan mint egy földönkívüli,akinek elment az agya
2016. ápr. 18. 21:17
3/6 anonim válasza:
Nem fura h igy erzel, az hazudik, aki az ellenkezojet allitja. En sosem kezdenek gyerekes pasival, mert tudom hogy utalnam a volt partnert, es a gyereket is.... Jozan esszel persze tudom h nem tehetnek rola, hogy elottem voltak, de akkor is....
4/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,hogy soha nem akarok olyan pasit,akinek már vam gyereke. De szerelmes lettem belé, csak vele tudtam az életem elképzelni. Volt választék akkoriban,azzal nem volt baj,de éreztem h ő lesz az es most is így gondolom. Igazabol amióta van a közös gyerekünk,volt pár nézeteltérés a párom gyerekével. Szerintem féltékeny rá,csak nem mondja. Amig nem volt a pici,addig jól megértettük egymast,de már nem.
2016. ápr. 18. 21:34
5/6 anonim válasza:
Na, az #1-es valaszado utan megy a krumplifold is, akkor bunko...
Nem fura, h igy erzel, bar attol fugg, milyenek azok a gyerekek. Az en paromnak is van egy elozo kapcsolatbol gyereke, de ott a no szegyellnivalo, m szerencsetlen kegyetlenul primitiv es sajna a gyerek azt a mintat koveti, mivel az anyjaval el. Amig a parommal nem volt kozos gyerek, nem igazasn erdekelt a kissrac, m nem sokat volt nalunk. De igy, h kozos gyerekink is vannak, mar erdekel, h hanyszor talalkoznak a gyereke, ugyanis nem akaorm, h az en gyerekeim barmit is tanuljanak attol a gyerektol. De ezt nyilvan nem mondom a paromnak, m en is meg tudom oldani, h ne talalkozzanak.
6/6 A kérdező kommentje:
Na nalam is hasonlo a helyzet,az anyuka peldaja van kovetve stb... Nem igazan jo pelda a gyermekem szamara a parom gyereke. En sem szeretnem,ha akarni is raragadnak roluk az en fiamra. Persze o meg kicsi 11h,de mindennap atjonnek hozzank es mar az orrital ha a gyermekem kozeleben vannak,mivel volt mar pelda h a parom unoka huganak a kisfiat eleg sok butasagra tanitottak. Amikor meg az utcan mentek,a szulok egtek...
2016. ápr. 19. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!