Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól dönthettél,...

Hány éves kortól dönthettél, hogy hova mész vagy mondjuk ott akarsz aludni valakinél?

Figyelt kérdés

20 felett.

Tudom el kell költözni

2018. jún. 14. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

14

Mindig elmondtam, hova megyek, mindig őszinte voltam, így anyukám meg is bízott bennem mindig.

2018. jún. 14. 22:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem alatt mar nem szoltak bele, de ha hazamentem es otthon mentem el egy baratnomhoz es ottaludtam, akkor ugyanugy szolnom kellett kihez megyek es marafok-e vagy jovok haza. De ez termeszetes volt, nem.fogom oket azzal sz.ivatni, hogy azt se tudjak mikor hol vagyok es hazajovook-e vagy sem. Vegul is tisztelem oket ennyire es az o laksukban voltam.
2018. jún. 14. 22:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
16.
2018. jún. 14. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

17-18

A szüleim akkor mentek szétt, anya költözött el a szüleihez én apával maradtam, megláttam a kiugrási lehetőséget az anyámasszonykatonája helyzetemből és onnantól csak azt közöltem, h hova megyek, mikor és mikor megyek haza.

Ha kocsival megyek vhova, ahol még nem voltam, még bepróbálkoznak lebeszélni róla, szerencsére eddig sikertelenül.

20/l

2018. jún. 14. 23:51
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Ne viccelj már, 20 felett ott alszol, ahol akarsz. Elég életképtelen lehet, aki még ilyenkor is a szülei engedélyét kéri, vagy hagyja, hogy megszabják neki. Egyébként 25 éves korig nappali tagozatos diákként a szüleidnek kötelessége eltartani téged, szóval még csak nemis fenyegetőzhetnek azzal, hogy akkor mehetsz a háztól.
2018. jún. 15. 03:17
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Nem nyávogni kell, hanem elköltözni.

Ennyi, jaaa, akkor meg kell dolgoznod a kajáért meg a villanyért? Bocs...

12 éves koromban már nem szóltak bele ilyesmibe, és 16 évesen ha lett volna barátom nála is aludhattam volna.

2018. jún. 15. 07:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen. Anyám is az "én házam" típusú nő, szóval arról mindig tudnia kellett, mikor hova megyek meg kivel, de onnantól kezdve határozottan nem engedélyt kértem az elmenetelre, csak bejelentettem, hogy megyek és X időben jövök.

Nálunk bevált, szerintem azért, mert nem kérdeztem meg vacilláltam, hanem egyszerűen váltottam a két hangnem között.

2018. jún. 15. 08:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Kb 12. Jó nyilván csak barátnőknél ottalvós pizsibuli és közös szilveszterek voltak. Mindíg megkérdeztem és sosem volt ebből probléma. Kb 16 évesen korom körül (amikor már volt diákmelós "keresetem") volt, hogy nem kérdeztem, hanem mondtam, hogy mikor kivel hova megyek. Nem volt soha olyan, hogy ne tudják, hogy hol vagyok mindíg elérhető voltam telefonon. Nálunk ebből nem volt probléma mert mindíg normálisan viselkedtem.

Egyébként én is szüleimmel lakok még valószínűleg az egyetem végéig de hálisten nagyon jó a kapcsolatunk.

21L

2018. jún. 15. 09:00
 19/20 anonim válasza:
Barátnőknél igazából bármikor aludhattam, meg mehettem, jöhettek is hozzám. De pl. 9 éves koromtól vittek a legjobb barátnőmék magukkal nyaralni, meg ő is jött velünk (egyedüli gyerek voltam, szétuntam magam egy idő után mindenhol). 14 éves koromtól engedtek fesztiválokra, koncertekre járni, 15 évesen voltam először a szüleim nélkül nyaralni (unokatesómmal és a legjobb barátnőjével mentünk Görögországba, ők 18 és 20 évesek voltak akkor). 20 felett meg már igazából be sem jelentem, bár vicces is lenne, tekintve, hogy 18 éves korom óta nem a szüleimmel élek. Ha éppen beszélünk, mondom, mi a terv, de ha egy buli folyamán úgy alakul, hogy egy barátnőmnél alszom, nem hívom őket az éjszaka közepén, hogy rendben van-e nekik.
2018. jún. 15. 18:11
 20/20 anonim ***** válasza:

16.

Itthon bejelentettem, hogy megyek ide vagy oda és hogy mikor számítsanak rám.

Tudják, hogy tudok magamra vigyázni, és hogy olyan emberek között vagyok, akik mindig figyelnek mindenkire.

Örülök, hogy megkapom ezt a szabadságot, alapból így neveltek.

2018. jún. 17. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!